дом Общество Шуменка спечели 40-инчов телевизор от НАП

Шуменка спечели 40-инчов телевизор от НАП

0
ДЯЛ
Снимка: НАП

Делка Йорданова от Шумен спечели седмичната награда в лотарията на НАП с касови бележки, съобщиха от приходната агенция.
Късметлийката получи наградата си от директора на офис Шумен г-жа Светла Върбева. Йорданова е участвала в лотарията с 410 касови бележки, регистрирани до момента на теглене на жребия, а печелившата е от покупка, направена на 12 февруари на стойност 8.99 лв.
От НАП уточняват, че тази година късметлиите в играта на данъчните се обявяват не само на официалния интернет сайт на лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новини около играта, както и да задават своите въпроси.
Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв.
2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал касова бележка. Всяка седмица някой печели и предметна награда на стойност приблизително 1 000 лв.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМощен рок ще разтърси Шумен и тази година
Следваща статияИзграждането на високоскоростния асансьор в МБАЛ е на финална права

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here