дом Общество Шуменка спечели смартфон от лотарията на НАП

Шуменка спечели смартфон от лотарията на НАП

0
ДЯЛ

Дияна Донева е първият спечелил участник от Шумен от тазгодишната лотария с касови бележки на НАП. Срещу касова бележка на стойност 17,34 лв. тя спечели смартфон SAMSUNG GALAXY S8+. За спечелената седмична награда за периода 2-6 юни разбрала от свои приятели, които са гледали тегленето на печелившите на живо в ефира на bTV на 10 юни.
С регистрираните до тук касови бележки г-жа Донева участва и в надпреварата за голямата награда от 50 000 лв., тегленето на която ще се излъчва отново на живо в ефира на bTV, на 10 декември 2019г. Наградата на победителката връчи директорът на офис Шумен г-жа Светла Върбева.
От началото на годината до началото на този месец от жители на област Шумен са регистрирани близо 240 хиляди касови бележки за участие в надпреварата за голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Фискалните бонове, записани в играта до сега от тях, са на обща стойност 3 273 млн. лв., а средно за шестте месеца от началото на годината един участник регистрира по около 277 касови бележки. Най-високата стойност на касова бележка, регистрирана за периода в Шумен е 9 987,75лв.
В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСвети великомъченик Прокопий почита църквата, днес празнуват пчеларите
Следваща статияМюсюлманите от Върбишко с общи молитви за здраве

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here