дом Криминале Шуменец олекна с 33 750 лева, хванаха го с 90 000 къса...

Шуменец олекна с 33 750 лева, хванаха го с 90 000 къса цигари без бандерол

1
ДЯЛ

Районната прокуратура в Девня ръководи бързо производство срещу 62-годишния шуменец Валентин К., който е привлечен като обвиняем за държане на акцизни стоки без бандерол – престъпление по член 234, ал. 1 от Наказателния кодекс. В момента обвиняемият е задържан за 24 часа, става ясно от съобщението на Апелативна прокуратура – Варна
Днес, 30 юни 2017 г., около 10.00 часа при рутинна проверка бил спрян лек автомобил „Опел Зафира“ с шуменска регистрация, управляван от 62-годишния обвиняем. Полицейските служители открили в колата 90 000 къса цигари без бандерол от различни марки. Стойността на иззетите акцизни стоки е 33 750 лева. Цигарите са предадени доброволно от Валентин К.
Ако бъде признат за виновен за това престъпление, Валентин К. може да получи наказание от 1 до 6 години лишаване от свобода и глоба до десеткратния размер на пазарната цена на акцизните стоки без бандерол.
Продължават процесуално-следствените действия по случая.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВзеха се превантивни мерки за недопускане на пожари по време на жътвата в областта
Следваща статияВъвежда се временна организация на движението по бул.“Симеон Велики“

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here