дом Общество Шуменец намери портфейл с 250 лева и го предаде в полицията

Шуменец намери портфейл с 250 лева и го предаде в полицията

0
ДЯЛ

41-годишен мъж от Шумен намери портфейл с пари и го предаде в полицията днес следобед. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Малко след 15.30 часа Дарин Йорданов, специалист в Служба по геодезия, картография и кадастър – Шумен отишъл в сектор „Пътна полиция“ за да смени контролния си талон със „златен“- за водач без нарушения през последните 6 години. След като му го издали, на излизане от административната сграда забелязал черно портмоне на земята. Отворил го и видял, че в него има парична сума в размер на 250 лева. Обадил се на началника на сектор „Пътна полиция“ гл. инсп. Веселин Георгиев, за да му го предаде. В портмонето имало 250 лева и клиентска карта за пазаруване в БУЛМАГ. Униформени служители се свързали с фирмата, за да разберат кой е притежател на картата. Водила се на името на 73-годишен мъж от Шумен. Полицаите се свързали по телефона с него и го питали дали е бил с Пътна полиция днес. Мъжът казал, че преди минути си е тръгнал , след като ползвал административна услуга. Попитали дали е загубил нещо той обяснил, че не може да си намери портмонето. Полицаите му обяснили, че е намерено от мъж и е предадено и го поканили да си го получи.
73-годишният собственик Веселин Янев благодари на мъжа, който го е намерил и предал в полицията и му пожела доброто да го следва навсякъде.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНарушено е водоподаването по бул. „Мадара“ в Шумен
Следваща статияВнимание, пчелари: Предстои пръскане с препарати за растителна защита

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here