дом Общество Шуменец бе избран за президент на Световния комуникационен форум

Шуменец бе избран за президент на Световния комуникационен форум

0
ДЯЛ

Почетният гражданин на Шумен – Максим Бехар е бил избран единодушно за президент на Световния комуникационен форум, регистриран в Давос, научи 24shumen.com.
Изборът е станал при онлайн гласуване сред 21 представители на Борда на Форума. Нито един не е гласувал „против“.
В дейността си Бехар ще разчита на петима вицепрезиденти, всеки със свой ресор.
„Избирането ми на този висок и престижен пост – президент на Световния комуникационен форум е невероятно признание за България и за българския PR бизнес. Безспорно, това е голяма чест и отговорност“, са били първите думи на известния PRексперт, главен изпълнителен директор на „МЗ Communications Group“.
Бехар е един от учредителите на Световния комуникационен форум. Член е на Борда.
Част от златния фонд на Форума са книгите, с автор Максим Бехар – „PR експертът никога не се предава“ и „PR експертът никога не остарява“.
До миналата година той бе президент на Световната PR организация – ICCO.
Бизнесменът е роден в Шумен.
Снимка: Фейсбук, личен профил на Максим Бехар
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявиха жълт код за опасно горещо време, живакът в Шумен ще скочи до 39
Следваща статияЗатварят общинския паркинг на ул. „Адам Мицкевич“ от страната на паричния салон на НАП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here