дом Криминале Шуменецът, блудствал с 12-годишно дете, остава зад решетки

Шуменецът, блудствал с 12-годишно дете, остава зад решетки

0
ДЯЛ

Искането на Районната прокуратура в Шумен да бъде взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняем, извършил блудствени действия с дете, бе уважено днес от състав на Шуменския районен съд. Така след предварителното задържане за срок до 72 часа 34-годишният Св. А. ще остане в ареста.
Той беше привлечен като обвиняем за действия на полово удовлетворение с лице от същия пол, ненавършило 14 години – престъпление по член 157, ал. 3 от Наказателния кодекс.
Сексуалното посегателство над 12-годишното дете било извършено на 30 октомври 2017 год. около обяд. Обвиняемият Св. А. е осъждан два пъти – за изнасилване, за което е реабилитиран, и за неплащане на издръжка на собственото си дете.
Определението на Шуменския районен съд подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа празника на МВР: Атрактивна демонстрация на полицаи и каратисти
Следваща статияWhats Your Aim In Living

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here