дом Криминале Шофьор с отнета книжка отново въртя волана, друг подкара кола с табели...

Шофьор с отнета книжка отново въртя волана, друг подкара кола с табели на друго возило

0
ДЯЛ

49-годишен шуменец бил установен да шофира без да притежава шофьорска книжка и е в едногодишен срок от наложено административно наказание. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Проверката била извършена на 27 февруари около 10.20 часа на кръстовище, образувано от улиците „Тодор Икономов“ и „Найден Геров“ в Шумен. Той бил зад волана на лек автомобил „Опел Вектра“. Не представил шофьорска книжка, а след справка станало ясно, че не притежава и е в едногодишен срок от наложено наказание. По случая е образувано досъдебно производство.
Около 11.30 часа на 26 февруари за проверка на ул.“Любен Каравелов“ в Нови пазар бил спрян водач на лек автомобил БМВ 525. Установено било, че водачът, 39-годишен местен жител си служи с табели, предназначени за друг автомобил. По случая е образувано бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия2 396 души в Шуменско са ваксинирани, от тях 515 с втора доза
Следваща статияКрадец овърша къща в Хърсово и си тръгна с техника и алкохол

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here