дом Пътища Шофирайте разумно! Ограничават движението на ТИР-ове утре от 16 до 20 часа

Шофирайте разумно! Ограничават движението на ТИР-ове утре от 16 до 20 часа

0
ДЯЛ

Утре – 2 март, последният работен ден преди Националния празник на Република България, от 16 ч. до 20 ч. ще бъде ограничено движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища. Ограничението ще бъде в сила и за път I-4 п. в. „Коритна“ – Велико Търново – Шумен.
Целта е повишаване на безопасността при пътуване и увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата.
Необходимо е шофьорите да тръгват на път с автомобили подготвени за зимни условия, да карат внимателно и със съобразена скорост, спазвайки въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на „Пътна полиция“, която следи и предприема необходимите действия за организацията на трафика.
Ограничението ще важи през последния почивен ден – 5 март, понеделник, от 14.00 ч. до 20.00 ч. Забраната не се отнася за МПС, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари (ADR).
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТърсят се учител и възпитатели в Духовното училище „Нювваб“
Следваща статияОтмениха концерта в подкрепа на Тони Янакиева, новата дата е 6-и март

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here