дом Общество Шефът на пожарната в Шумен с „Писмена похвала“ от министър Младен Младенов

Шефът на пожарната в Шумен с „Писмена похвала“ от министър Младен Младенов

0
ДЯЛ

Директорът на РДПБЗН- Шумен комисар Иван Иванов е награден с отличие „Писмена похвала“ по случай професионалния празник на МВР със заповед на министър Младен Маринов. Наградата е за постигнати високи резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
„Тази награда я приемам като оценка за работата на РДПБЗН- Шумен. Благодарен и горд съм затова, че зад мен стоят изключително отговорни и самоотвержени хора. Във времето са доказали, че няма ситуация, с която не могат да се справят. В навечерието на професионалния празник на МВР искам да пожелая на всички колеги да бъдат здрави и да запазят професионализма и човешкото отношение, което проявяват в натовареното ежедневие“, каза комисар Иван Иванов.

Със заповед на директора на РДПБЗН- Шумен с „Писмена похвала“ е награден младши експерт Кирил Киров- командир на екип в група „Пожарогасителна и спасителна дейност“ на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Шумен. Наградата е за проявен висок професионализъм при изпълнение на конкретна задача – отремонтиране на МТЛБ.

Повече от три месеца Кирилов „живял“ в двигателното отделение на верижната машина, като голяма част от ремонтно-възстановителните дейности извършвал докато бил спуснат през тесния отвор на отделението с главата надолу.
Със заповед на началника на РСПБЗН- Нови пазар инж. Евгени Йорданов с писмена похвала за проявен професионализъм при отводняване на цехово помещение в завод за керамични тухли в Каспичан са наградени младши експертите Радослав Чанков и Христо Христов и младши инспекторите Севдалин Делчев и Петър Тодоров.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъж с COVID-19 от Пристое се лекува в МБАЛ-Шумен
Следваща статияВелосипедист падна на пътя, потроши си ребрата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here