дом Общество Шествие, поп-фолк и рап звезди, конни надбягвания и народни борби на есенния...

Шествие, поп-фолк и рап звезди, конни надбягвания и народни борби на есенния панаир във Върбица

0
ДЯЛ

Поп-фолк дивите Деси Слава и Галена и рапърите Павел и Венци Венц ще веселят жителите и гостите на Върбица по време на тазгодишния есенен панаир в града. Той се открива на 18 септември с тържествено шествие в 19.00 часа. Празничната колона ще тръгне от сградата на Общината, ще премине по улиците на града и ще достигне до площада -мястото на панаира.
Народното веселие ще продължи с концерта на поп-фолк дивата Деси Слава.
На 19 септември на сцената на панаира ще гостува Ансамбъл „Добруджа“, а на следващия ден любителите на рапа ще се насладят на изпълненията на Павел и Венци Венц. На 21 септември пък е концертът на певицата Галена.
Дискотеката под звездите с открит бар също е на 21 септември. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижи DJ Пепи Петров.
В последния ден на панаира във Върбица – 22 септември, традиционно ще се проведат конните надбягвания и народни борби.
Конните състезания започват в 10.00 часа, а началото на борбите е в 14.00 часа. За всички победители са осигурени парични награди.
Организатор на традиционния есенен панаир е Община Върбица.
Снимка: Община Върбица
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявени са избирателните списъци в община Шумен
Следваща статия„На езика на изкуството“ ще разговарят български и италиански художници във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here