дом Общество Швейцарска делегация открива детска градина и здравна служба в Шуменско

Швейцарска делегация открива детска градина и здравна служба в Шуменско

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Детската градина „Пролетна дъга“ в Шумен и здравната служба в съседното село Ивански, които са обновени по Програма ЗОВ (Здраве и образование за всички) на Българо-швейцарска програма за сътрудничество, ще бъдат официално открити на 7 март.
На церемониите по официалното им откриване ще присъства швейцарска делегация, която е в България за годишната среща на Българо-швейцарската програма за сътрудничество.
В село Ивански делегацията ще посети и образователния център – пристройка към Начално училище „Христо Ботев“, който бе открит наскоро също по Програма ЗОВ. В Центъра вече започнаха обучения за децата, както и съвместни занимания за родители и деца, „наваксващи училища“, „уикенд училища“ и „училища за родители“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрисъдиха 4 години затвор на изнасилвач
Следваща статияНа трудовия пазар в Шумен: Хилядарка за сервитьор, минимална заплата за Главен експерт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here