дом Общество Чудна гледка край пътя, но …леко по „белия асфалт“ (снимки и видео)

Чудна гледка край пътя, но …леко по „белия асфалт“ (снимки и видео)

0
ДЯЛ

Прекрасна зимна картина може да се види и в самия Шумен, и край пътищата извън града. Снежна приказка за очите, но много нерви за шофьорите и пешеходците и разбира се, много внимание и бавно придвижване по „белия асфалт“. Читатели на 24shumen.com от всички квартали се оплакват от състоянието на заснежените и все още непочистени улици и питат те не са ли данъкоплатци и добри граждани, че са „наказани да търпят този снежен плен“.

Защо снегорините са с вдигнати гребла, защо не си вършат работата, докога ще я караме така?”, пита ядосано И.К. който се опитва да изкара колата си пред блока повече от 30 минути.
Пешеходците също се питат къде са пътеките и от къде да минават?
„Срамота е в 21 век нито улиците, нито пешеходните пътеки да са почистени. Това дори не е сняг, навремето зимите бяха истински, но такова нещо е нямало”, коментира 73-годишна жена, отивайки да придвижи до магазина, за да си купи хляб.
Нашият читател Славчо Ворошилов пък ни изпрати кратък видеоклип. Заснел е два снегорина, които се движат из областния град с вдигнати гребла.

Околовръстният път обаче е изчистен, видя репортер на 24shumen.com. Всички пътища в общината са проходими при зимни условия.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРЗИ: Водата на 7 от 11 проверени чешми в Шуменско, не е годна за пиене
Следваща статияГюсюм Хаджъ, кмет на Кочово: Надявам се да оправдая доверието на избирателите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here