дом Култура Читалище представя идеи за виртуална Великденска изложба

Читалище представя идеи за виртуална Великденска изложба

0
ДЯЛ

Изложба от рисунки, снимки и празнична украса за Великден организира читалище „Самообразование” в преславския кв. „Кирково“.
Виртуалната изложба ще бъде подредена в навечерието на празника от изпратените на електронния адрес материали. Читалището призовава своите възпитаници да рисуват в къщи, да направят кът от пролетни идеи, да заснемат своите произведения и да ги изпратят.
„Вашите художествени произведения, скъпи деца и родители, ще спечелят сърцата на много приятели и ще донесат радост в домовете на много хора. Творете и изпращайте!”е апелът на читалищните дейци.
Те уточняват „ние даваме няколко идеи за най-малките художници с оцветявки, които ще станат прекрасни, когато грейнат в ярки цветове”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия105 са излекуваните от COVID-19 в страната до момента
Следваща статияОгнеборци спасиха от пожар 200 декара гора и сграда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here