дом Общество Четири училища в Шумен – детективи на европейски проекти

Четири училища в Шумен – детективи на европейски проекти

0
ДЯЛ

Областният информационен център в Шумен, ППМГ „Нанчо Попович“, ПЕГ „Н.Й.Вапцаров“, ПГИ и СУ „Сава Доброплодни“ организират флашмоб като участници в пилотен иновативен международен проект „Open Cohesion School“ на Европейската комисия. Събитието ще се проведе на 26 юни, петък, от 13.15 часа на зелената площ до „Диагностично консултативен център I – Шумен“ ЕООД в Шумен.
Проектът е иницииран от Генерална дирекция „Регионална и селищна политика“ на Европейската комисия и е вдъхновен от проект на Италия: „A Scuola di Open Coesione”. Целта на този проект е да бъдат ангажирани ученици в мониторинга на европейски проекти чрез използването на информационни и комуникационни технологии и публично достъпни „отворени“ данни.
В България проектът носи името „Детективи на европейски проекти“. Флашмобът цели да бъдат популяризирани пред обществеността дейностите по проучването на проекта, избран от шуменския екип: BG16RFOP001-1.014-0001-C01/ 04.01.2017 г. „Благоустрояване и рехабилитация на части от техническата инфраструктура на гр. Шумен“, финансиран по ЕФРР, ОП „Региони в растеж“. Зелената площ е един от петте обекта, рехабилитирани по този проект.
Снимка: Община Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрезидентът Румен Радев ще посети Нови пазар по покана на кмета Георгиев
Следваща статияПолицията издирва 49-годишен мъж, в неизвестност от сряда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here