дом Криминале Четирима са с опасност за живота след сблъсъка между товарен и лек...

Четирима са с опасност за живота след сблъсъка между товарен и лек автомобил в Шумен (снимки)

0
ДЯЛ

Сигнал за пътен инцидент на бул.“Ришки проход“ в Шумен, близо до кръстовище с улица „Тракийска“ е подаден в 16.30 часа, съобщиха от пресцентъра на полицията в Шумен. Към мястото на инцидента са насочени екипи на Полиция, Пожарна и Спешна помощ.

Установено било, че водач на товарен автомобил „Ситроен Пикасо“ с шуменска регистрация, който се движил в посока към Шумен навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в идващия насрещно лек автомобил „Опел Агила“ с търговищка регистрация. В „Опела“-а са пътували 36-годишна жена – водач на автомобила, две момчета на 7 и 8 години и мъж и жена на 62 и 60 години. Всички са откарани в болницата. Към момента е установено, че жената с постоянен адрес в село Чернооково е с фрактура на таз и прешлен, 8-годишното момче е черепно-мозъчна травма, а 7-годишното с фрактура на ляво бедро и течност в корема. Тримата са с опасност за живота.
С опасност за живота е и водачът на „Ситроен“-а, 23-годишен шуменец, който е с контузия на белия дроб. Към момента в болничното заведение изследват 62-годишния мъж и 60-годишната жена.
Движението в участъка е затруднено, регулира се от екипи на Пътна полиция, молим водачите да преминават с повишено внимание.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДете е със счупен крак след катастрофа на бул. „Ришки проход“
Следваща статияВетеран от Втората световна война отпразнува 98-мия си рожден ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here