дом Общество Четин Казак срещна музикалната легенда Мустафа Чаушев с негови приятели

Четин Казак срещна музикалната легенда Мустафа Чаушев с негови приятели

0
ДЯЛ

Кандидатът за кмет на Шумен от ДПС Четин Казак и кандидатът за съветник Емне Али организираха вълнуваща среща на почетния гражданин на Шумен, певецът Мустафа Чаушев с негови съученици, съседи и приятели от детството. На срещата в предизборния щаб в кв.“Боян Българанов“ присъства и дъщеря му Ажда.
В задушевен разговор с певеца оживяха спомени от дните му, прекарани в родния Шумен и изживени емоционално със скъпи за него хора.
Със сълзи на очи някои съученици припомниха техни общи преживявания от миналото, както и почетоха паметта на тези, които вече не са между живите.
Звездните гости подариха на присъстващите дискове с най-новите им песни и автографи.
Видният шуменски изпълнител, една от емблемите на града пожелаха на кандидата за кмет успех.
Те подариха на многобройната публика в Спортната зала на „Арена Шумен“ грандиозен концерт. А преди това кандидатът за кмет сюрпризира публиката с невероятно изпълнение на химна на Шумен „Оттука започва България“ заедно с композитора, певец и музикант Асен Масларски.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменските мажоретки с титла от Европейското в Италия
Следваща статияВъзнагражденията на членовете на избирателни комисии не се облагат с данък

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here