дом Политика Четин Казак: Кърджали е положителен пример за ускорено развитие с кмет от...

Четин Казак: Кърджали е положителен пример за ускорено развитие с кмет от ДПС

0
ДЯЛ

В препълнената зала на НЧ „Стилиян Чилингиров“ кандидатът за кмет на ДПС Четин Казак и кандидатите за съветници се срещнаха с жители на един от най-големите квартали в Шумен „Боян Българанов“.
„Да надмогнем наслоените от миналото предразсъдъци, лични дрязги и взаимоотношения и да осъзнаем голямата цел – Шумен да има за първи път кмет от ДПС. От това градът може само да спечели. Виждаме положителния пример от Кърджали, където общината се ръководи от кмет от ДПС, а това не само не носи негативи, а напротив, градът се развива ускорено“, заяви кандидатът за градоначалник.
Той определи управлението на кмета Хасан Азис като успешно. И неслучайно представителния футболен отбор „Арда“ Кърджали е влязъл в елитната професионална лига.
Председателят на групата съветници мандат 2015-2019 адвокат Метин Джамбазов направи анализ за извършената работа. Той благодари на гражданите, които са потърсили съдействие от съветниците през мандата.
„Благодарение на тези граждани в квартала започна изграждане на пътища, а това не е направено повече от 20 години“, заяви той. И припомни, че на ДПС е инициативата за намаляване на цените на административните услуги, като някои от тях вече са занижени.

Въпреки, че не участваме в управлението на Общината подкрепяхме всички положителни инициативи, които бяха в интерес на шуменци,а когато се нарушаваха интересите им не участвахме в гласуването, или гласувахме „против“. В кампания 2019 сме още по-близко до хората, устремени за участие в управлението на община Шумен с подготвени кадри да решим наболелите проблеми на града“, каза водачът на листата Сунай Садък, който има вече има един успешно изпълнен мандат.
Той припомни, че през изминалия мандат съветниците от ДПС са помогнали за изграждането на храмове – християнски и мюсюлмански. А по тяхна инициатива не е допуснато закриване на детски градини, облагородени са детски площадки, кътове за отдих в кв. „Б. Българанов“, населени места в община Шумен.
В оставащите дни от кампанията ежедневно продължават срещите в Шумен и селата, работнически колективи с участието на кандидата за кмет Четин Казак.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъзнагражденията на членовете на избирателни комисии не се облагат с данък
Следваща статияПри съседите: Шофьор загина при челен сблъсък на пътя Попово-Бяла

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here