дом Криминале Черна неделя! Двама загинаха при пътни инциденти

Черна неделя! Двама загинаха при пътни инциденти

0
ДЯЛ

Двама са загинали при пътни инциденти в неделния ден, съобщиха от полицията.
54-годишен мъж загинал на място след като бил блъснат от водач на лек автомобил БМВ Х6 Х Дравйв 40 Д с русенска регистрация. Инцидентът станал около 21.40 часа на 12 август по пътя Русе – Шумен – Варна /близо до производствено предприятие в кв.“Мътница/. Р.И./30г./, която била зад волана на автомобила се движила от Нови пазар в посока Шумен. Близо до „Хан Омуртаг“ ударила мъж, който внезапно пресичал пътното платно от ляво на дясно. 54-годишния жител на село Косово починал на място. Р.И. била тествана за алкохол, не е отчетено наличие на такова.
Извършен бил оглед, образувано е досъдебно производство.

Малко след 23 часа снощи бил приет сигнал за катастрофа в село Венец. Инцидентът станал малко преди изхода на Венец в посока към гр. Шумен. Изпратени са екипи на полиция и спешна помощ. Изяснено било, че водачът на лек автомобил „Ауди“ А4 с шуменска регистрация Е.Х./31г./ от Венец се движил по пътното платно и навлязъл в лентата за насрещно движение. Блъснал движещият се лек автомобил „Ауди А6 Авант“ с немски регистрационен номер с водач Р.Р./18г./ от село Наум. В резултат на инцидента в МБАЛ – Шумен с множество травми по цялото тяло и вътрешен кръвоизлив бил откаран 31-годишният Е.Х. Настанен бил за лечение с ОАИЛ с опасност за живота. Тази сутрин е починал в болничното заведение.
Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТийнейджър прати батко си с опасност за живота в болница, наръга го с нож
Следваща статияСИДП Шумен: Високите температури повишават риска от пожари