дом Здраве Центърът за социална рехабилитация в Каспичан търси кинезитерапевт

Центърът за социална рехабилитация в Каспичан търси кинезитерапевт

0
ДЯЛ

Свободна позиция за длъжността „Кинезитерапевт” обяви Центърът за социална рехабилитация и интеграция в Каспичан.
Изисквания към кандидатите: образование – висше – Бакалавър, професионална квалификация – кинезитерапевт, рехабилитатор
Знания и умения – специални умения и компетенции за заеманата длъжност, компютърна грамотност, познаване на методиката за работа на ЦСРИ.
Качества:
– да притежават умения за работа в екип и комуникативност , много добра способност за комуникация и умения за работа с деца и възрастни с увреждания.
Необходими документи за кандидатстване:CV, Заявление за кандидатстване/свободна форма/, копие на диплома.
Кандидатите подават документите за кандидатстване лично в Център за социална рехабилитация и интеграция, ул. „Тодор Петков“, № 2, всеки делничен ден от 08.00 ч. до 12.00 ч. и от 12.30 ч. до 16.30 ч. в кабинета на ръководителя.
Краен срок за подаване на документите – 27.07.2020 г.включително.
Снимка: ozdravey.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕксперти: Минералната вода от курорта Върбица помага при онкологични заболявания
Следваща статия19 преминаха успешно изпита за ловци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here