дом Общество Цените на горивата продължават хода си нагоре

Цените на горивата продължават хода си нагоре

0
ДЯЛ

Поскъпването на горивата в страната продължава. Шумен не прави изключение.
При средна цена от 1.96 лева за литър на А95 в началото на февруари, днес в Шуменско горивото се предлага на средна цена от 2.08 лева. Това е с 12 стотинки повече, което означава,че за 30 дни цената е скочила с 6.12%, показват данните за ежедневното движение в цените на горивата на fuelo.net.
Най-висок е скокът при бензин А98 – 16 стотинки или 7.21%. Бензиностанциите в областта го предлагат днес на 2.39 лева за литър.
Скокът при обикновения дизел е 12 стотинки за месец, което прави 5.56%. В момента той се предлага средно за 2.28 лева.
Дизел плюс в Шуменско може да се зареди на цени от 2.35 до 2.61 лева за литър. Поскъпването от началото на февруари до днес при това гориво е също с 12 стотинки или 4.92%.
Пропан-бутанът се търгува на 98 стотинки, като скокът при него 6.52%, което е с 6 стотинки повече спрямо началото на миналия месец.
Непроменена остава цената на метана, която твърдо е 1.45 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпираме да местим стрелките на часовника през 2021 година
Следваща статияМетастазите на тумора „Простотия” – посегнаха и на Младежката сфера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here