дом Общество Цените на горивата отново отбелязаха лек спад днес

Цените на горивата отново отбелязаха лек спад днес

0
ДЯЛ

Шуменска област отново заема 22 място в класацията на fuelo.net за най-евтини горива в страната днес, 14 ноември.
Според платформата цените продължават плавно да слизат надолу в цялата страна.
При средна цена в страната от 2,20 лв. за бензин А95, шуменци плащат средно 2,22 лв. за литър. 2,35 лева струва дизелът при средна цена от 2,36 лв. в страната.
Бензин А98 все още държи висока цена в региона – средно 2,51 лв./л, докато средната цена в страната е 2,48 лв./л.
При пропан-бутанът не се отбелязва промяна в цената – 1,08 лв. за литър, а метанът струва 1,58 лв. за кг., при средна за страната цена от 1,42 лв./кг.
Към обедните часове в България бензин A95H се продаваше на цени от 2,03 до 2,44лв./л.
Хасковска област остава мястото с най-евтиното гориво в България, като тук цените са с около 4 стотинки по-ниски от средните за страната. Средната цена на бензин А95 там е 2,19 лв./л, а дизелът струва около 2,32 лв./л. За пропан-бутан пък хасковлии се бъркат около 1,06 лв./л.
След Хасково се нарежда област Пловдив, където средната цена на бензина е 2,21 лв./л , а на дизела – 2,33 лв./л. София остава по средата на класацията за най-скъпо гориво. В столицата бензин А95 се продава средно за 2,22 лв., а дизелът – за 2,35 лв./л.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКмет осигури зъболечението на жителите на Велино
Следваща статияМалоброен протест пред Областната управа тази вечер

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here