дом Общество „Цветни вълшебства”:Театърът със специален подарък за първия учебен ден

„Цветни вълшебства”:Театърът със специален подарък за първия учебен ден

0
ДЯЛ

И тази година ДКТ „Васил Друмев” спазва традицията за първия учебен ден да поднесе на шуменските деца специален подарък. Заповядайте да празнуваме заедно пред сградата на театъра на 17 септември /понеделник/ от 17.30 със спектакъла „Цветни вълшебства” от Румен Николов. Еко пиесата е посветена на хармонията в природата, и в човешките отношения. Това не е текст с пряка дидактика, а игрова провокация към малките деца, да запазят цветното в природата, в себе си и околната среда. За това не са необходими огромни усилия, просто трябва да обичаме „нашето гнездо“ – Земята. Надеждите на творческият екип, който осъществява представлнието са, че когато провокираш слабостта на „Човеците“…….. – „малките човечета“, те сами ще поискат от големите да пазят и облагородяват това, което всички ние имаме – нашата планета. И когато създадем едни образовани бъдещи хора, те ще продължат живота си и този на планетата, в хармония. И не случайно мотото на спектакълът е следното: „Свири природата цветна симфония, душите ни грабва велика хармония. Какво по-чудесно, какво по-чудесно! Да я запазим е толкова лесно! Създадохме с обич тази картина. Нали е прекрасно да живееш в градина.“
Постановка и костюми – Таня Евтимова. Сценография и кукли – инж. Атанас Евтимов. Музика – Деси Димова. Участват: Елена Атанасова, Марина Мозжухина и Александър Валериев.
При лошо време спектакълът ще се играе в зала „Патиланчо”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочват Национални културни празници „Албена“
Следваща статияШуменско школо олекотява раниците на своите ученици

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here