дом Политика Цветанов: Мюсюлманите и българо-мохамеданите се отдръпват от ГЕРБ, най-печеливш на тези избори...

Цветанов: Мюсюлманите и българо-мохамеданите се отдръпват от ГЕРБ, най-печеливш на тези избори ще е ДПС!

0
ДЯЛ

„Всички основни политически формати ще отчетат по-добри резултати на местните избори. След вота всеки ще бъде победител. ГЕРБ ще бъде първа политическа сила, но няма да има тези 130 кмета. БСП и „Обединени патриоти“ ще имат повече кметове. Най-печеливши в тези избори ще бъдат ДПС“, каза пред БНР Цветан Цветанов, бивш зам.-председател на ГЕРБ.
Цветанов припомни, че ГЕРБ се е изградила като единствената алтернатива в смесените региони. „Днес обаче политическото решение, което се взема от Изпълнителната комисия, е не навсякъде и не на всяка цена в тези места ГЕРБ да има представителство. Това води до леко отдръпване и демотивиране на достойните мюсюлмани и българо-мохамедани, които припознаха ГЕРБ като единствената алтернатива. ГЕРБ ще направи отстъпление от смесените региони“, каза Цветанов.
И допълни, че резултатите от местните избори ще дадат фактите, с които всеки един ще трябва да се съобразява.
„Местната власт е гръбнакът на партията, но и гръбнакът за развитието на регионите“, каза Цветанов.
На снимката:Цветанов при посещението си в Шумен през месец април 2019 година
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа 83-годишна възраст почина проф. Юлиан Вучков
Следваща статияЕсента идва с щедро слънце

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here