дом Общество Хороскопът: Каква ще е вашата 2020 година

Хороскопът: Каква ще е вашата 2020 година

0
ДЯЛ

Годишният хороскоп за настъпващата 2020 година предвижда много екстравагантни и изпълнени с пъстри преживявания 12 месеца. Според експертите в астрологията макар и сравнително успешна, тази година ще бъде доста нестабилна за всички зодиакални знаци, пише lazara.bg. Тайната на стабилността се крие в поредица от астрални събития и планетарни изравнения със значително въздействие, започващи от месец февруари. Според актуалния хороскоп, през 2020 година много хора ще започнат нов етап в живота си, като сключат мир с миналото си и придобият изключително важен опит, който е възможно да получат чрез собствените си грешки. Представителите на множество зодии ще изберат да нарушат всички правила, ограничения и ситуации, които са ги спирали досега и този път ще действат самостоятелно. Ще имат по-добро разбиране за нещата, които досега са били неясни и най-накрая ще са в състояние да предприемат някои радикални мерки.

ЗОДИЯ ОВЕН

Време да продължите със своите планове и идеи. Сега можете да решите да направите първата стъпка към това, което искате, изграждайки живота си точно така, както искате, без да следвате желанията или заповедите на други хора. Годината е подходяща да се преоткриете, да започнете голяма кампания, свързана с вашия имидж или да освежите облика и идентичността си, подготвяйки се за следващата лична астрологична година. Можете да започнете да изпълнявате съкровено и лично желание в международен мащаб. Тази година ще започнете нова професионална фаза и за момента сте много привлечени от новото си владение, въпреки че няма да има финансова промяна от него.
В романтичен план трябва да съсредоточите върху бъдещето на вашата връзка. Замислете се над проблемите си. До 21 януари ще замените мислите с дела и или сериозно ще говорите с партньора си, или ще потърсите нов човек, който да споделя вашето виждане за живота. През цялата пролет ще бъдете препълнени с енергия. Тази година ще започнете действия за подобряване на дома и за неговото преустройство или банкови инвестиции. Партньорът ви няма да подкрепя финансово нито едно от вашите намерения, а това ще ви тревожи.
Що се отнася до кариерата е добре да знаете, че още от самото начало е препоръчително да помислете внимателно на кои колеги и клиенти да се доверите. Яснотата на вашата собствена стратегия ще ви позволява да виждате правилно чрез стратегиите на другите. През февруари ще ви бъде приятно с рисковете от лични проекти и групови решения. Вие се идентифицирате с вашата компания и независимо дали обичате работата си или не, това няма да има значение след 20-ти. От 7 март дори няма да се възмущавате на определени преживявания за изграждане на характер, които идват с територията. След 21 март ви се отварят възможности, които подхранват истинския ви потенциал. Наградите и дългоочакваните промени в кариерата се отварят пред вас; бъдете готови да го понесете. Делегирайте отговорност за всичко, за което можете през април, оставяйки на разположение единствено за критичните решения, които само вие можете да вземете. Може би ще срещнете съпротива на 19-ти или 20-ти, но така ще е и с всички останали. Между 17 и 21 май помислете за повече реинвестиции и по-малко нови разходи. Очаквайте смяна на персонала, когато задълженията и отделите се предефинират през втората седмица на юни. Личните чувства ще пречат на рационалните ви решения между края на юни и средата на юли. Към края на август оплакванията на колегите и конкурентите ви може да не са от значение, но индустрията и общественото мнение ще имат все по-голяма тежест. Тези, които не могат да си позволят да правят свои правила ще трябва да играят по установените. След 23 септември прогресът и печалбата ви са застрашени. Около 14 октомври ви предстоят трудни времена, свързани с прогресът в кариерата и печалбата ви, които ще са застрашени. До средата на ноември има вероятност да работите сами, но това не означава, че сте без съюзници. Не се разстройвайте твърде много, ако сделките ви се насочат на юг в края на ноември 2020 г.
Във връзка със здравето ви, според изготвения за Овен годишен хороскоп 2020 г. е препоръчително да се въздържате от всякакви кулинарни излишества, а прекаляването с алкохол и лекарства ще бъде противопоказано за вас. Помислете как да организирате професионалната си дейност така, че всеки ден да си правите почивка. Астролозите препоръчват да консумирате храна, богата на желязо. Ежедневното ви хранене трябва да включва маруля, спанак, коприва, броколи, риган, мента и др.

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Планетите Плутон и Сатурн ще ви помогнат най-накрая да съберете плодовете на всичките си усилия, направени през предишните години. Най-сетне ще бъдете доволни, изпълнени с ентусиазъм и увереност, защото вашите заслуги са признати и ще започвате да планирате нови проекти и да установявате нови контакти.
Предстои благоприятна година за вас в любовен план. Сега можете да бъдете по-взискателни. Ако вече имате стабилна връзка, ще можете смело да намекнете на партньора си, че сте готови да продължите заедно напред, само ако получите повече внимание и нежност.
Аспектът, формиран от Меркурий и Плутон през тази година, ще ви насърчи да реорганизирате бюджета си във финансов план. Не е изключено да създадете компания или организация или да преместите сметките си в друга банка и т.н. Парите могат да бъдат и дори ще останат горещ и динамичен сектор за дълго време. По отношение на евентуалните финансови инвестиции е препоръчително да бъдете изключително предпазливи със своите финанси, тъй като 2020 г. не ги подкрепя по никакъв начин. Ако искате да спестите пари, би било добре първо да проверите своите кредити, в чиято актуализация не сте участвали от много дълго време. Трябва да следите разходите си и да планирате своите покупки много добре. Въпреки, че ситуацията няма да ви хареса, за момента ще трябва да бъдете доволни от това, което имате и да отложите много от подновяванията, които възнамерявате да предприемете за следващата година.
Като цяло направеният годишен хороскоп предвещава, че следващите 12 месеца ще донесат „вятъра на свободата” в живота ви. Вие сте свободни да действате според собствените си интереси, да избирате какъв начин да следвате, да приемате или не различните възможности, които ще се появяват пред вас.
Вашето здраве няма да ви представлява проблеми, а единствените основни рискове ще са по време на Лунните затъмнения. Не пречи да обърнете внимание на хроничните инфекции, защото те могат да ви доведат до лекарския кабинет.

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Фундаментални промени ще настъпят в дома и семейния ви живот. Ще има многобройни проблеми, дискусии и главен упрек, че не изпълнявате отговорностите си. По-добре е да решите проблемите си от самото начало и да поддържате отворена комуникация, за да избегнете големи конфликти.
Вашата кариера ще претърпи някои неочаквани промени. Понякога ще бъдете изненадвани и няма да можете да разберете в каква посока да тръгнете. Възможно е да промените областта на вашата дейност и се препоръчва да се запишете за някои профилирани курсове. До 21-ви януари ще можете да се справите с всякаква сложна бизнес етика. И докато се опитвате да не смесвате бизнеса с удоволствието, някой ще има повече от професионални идеи за вас за Свети Валентин. В началото на април ви предстоят сочни нови проекти. Хората ще уважават вашия авторитет през целия май, което ще доведе до повишаване или изгодно прехвърляне на властта до 21-ви. Пазете работните си отношения гладки, особено след средата на август – не можете да си позволите да загубите добрата воля. Вашият прозорец за контрол на щетите ще се смали между 23 септември и 24 октомври. Не изкушавайте съдбата на 14 и 28-ми, дори когато решението изглежда напълно очевидно.
Като цяло направеният годишен хороскоп предвещава поява и на лични промени, така че в края на следващата година ще приемете нови ценности и принципи. Всички тези многобройни промени ще ви накарат да станете по-студени, по-ясни и по-благоразумни. Няма да се доверявате толкова лесно на другите хора, защото в началото на годината ще претърпите много разочарования, причинени от вашите приятели или от партньора до вас. Ако сте Близнаци, които търсят любовта, оглеждайте се добре през февруари, но поддържайте стандартите си високи. Ако вече сте обвързани, не се захващайте толкова от социалния вихър, защото може да загубите връзката си. Ако дългосрочната ви връзка се превърне в борба за власт, бъдете готови да загубите известна позиция. Ще постигнете компромис до 21 април и се уверете, че ще го направите изящно, без тайни обиди. Необвързаните Близнаци да отстояват себе си и да не приемат „не“ за отговор. До 21 май всички отговори на всички въпроси ще са във ваша полза. Радвайте се на романтиката и глезете себе си колкото се може по-често. Месец юли ще донесе страстни моменти във всяка връзка и това не се отнася само до нощите. Ще искате да изчезнете от света, но за съжаление светът ще изисква вашето внимание през август. Новите взаимоотношения могат да се ускорят, след като работата ви отведе далеч за по-дълги периоди. В началото на ноември идва време на самооткриване, а целият декември ще бъде празник за вас.
Трябва да бъдете по-внимателни към здравето си. Неблагоприятното положение на Марс ще ви създаде известни проблеми. Може да срещнете някои затруднения с храносмилателната или дихателната система. Също така, внимавайте със стресовия фактор, който също може да създаде проблеми.

ЗОДИЯ РАК

Настъпва време да сбъднете мечтата си. Ще работите усилено, ще преодолеете границите си, но резултатите ще са добри. Дори годината да е взискателна за вас, вие имате всички необходими ресурси, за да успеете.
Независимо от кариерните ви стремежи, ще получите позицията, която желаете. Актуалният годишен хороскоп предупреждава, че вместо да вземате новогодишни решения относно кариерата си, може да си зададете въпроса: „Защо да се забърквам с успеха?“ Прекарайте януари като направите малки поправки и се уверете, че имате „план Б“, тъй като може да ви е необходим след 21-ви. Събитията може да се ускорят през февруари, но няма да се изплъзват извън контрол. Вашата външна увереност ще бъде ключова до 20-ти, когато работата ви ще говори сама за себе си. Основна възможност ще ви заобиколи в края на март. Ако това доведе до застой през април, отделете време за кариерно развитие. 19-ти ще стартира вашия сезон на изкупуване. Имате повече съюзници на работното място, отколкото сте осъзнали – дори конкуренцията ви уважава. От 5-ти май можете да инвестирате време и средства в нещо огромно. От 22 юни до 23 юли ще сте благодатни и уверени. Всички нагоре и надолу по веригата ще ви чуват и ще се подчиняват. Голямо отношение и големи награди ще са ваши до края на август, въпреки че някои колеги могат да поставят под въпрос специалния ви статус след 10-ти. Може да разклатите индустрията до 30-ти – твърде добре е да издържи и след края на септември, но е достатъчно, за да спечелите малко точки. Настанете се в удобна работна рутина до 24-ти август. С подходящия екип все още можете да правите магия, дори само в пренареждане на стара работа, за да задоволите текущите си нужди.
Ако сте несемейни, определено ще срещнете някой специален човек. Всъщност вие сте истински магнит за противоположния пол. Ако сте въвлечени във връзка, ще искате повече от партньора си. Като цяло направеният годишен хороскоп за Рак 2020 г. предвещава, че няма да сте доволни от по-малко и че ще имате необходимата упоритост да промените нещата в своя полза. Бавният старт на любовният ви живот не означава, че ще бъде лош, така че се наслаждавайте на времето в спокойно съзерцание и приспособяване. Самотните Раци ще се радват особено на ново разбиране на романтичните си приоритети, докато тези с партньор ще оценят времето си заедно. Месец март ще ви донесе по-високи нива на енергия и истинско желание за забавление. До 17 април ще накарате топката да се търкаля направо към романтичните ви цели. Нови и по-дълбоки ангажименти са на хоризонта, пристигащи с гордо чувство за истинско изпълнение. Изхвърлете излишния си емоционален багаж в началото на май. Вашата цел трябва да бъде да разрешите проблемите, вместо да се опитвате да се занимавате с тях. Лятото започва с удовлетворение и ще става само по-добро. До края на юни вече ще сте на върха на света, така че поканете любимия си да сподели преживяванията ви. През юли дългосрочен партньор може да се нуждае от вашата подкрепа. Общуването с близки ще е ясно и директно, което ще ви позволява да се чувствате напълно защитени и истински обичани. В началото на ноември двойките могат да освежат любовта си, като се отдадат на носталгия, а самотните Раци могат да очакват нова вълнуваща афера, пълна с разширяващи ума им преживявания. Завършете годината, като проучите областите между вашите нужди и вашите желания.

ЗОДИЯ ЛЪВ

В професионален план ще се радвате на много възможности. Лесно ще вземете правилното решение, но ще настъпят наистина важни промени за вас през тази година. Най-красивите поводи за празнуване ще се появят в края на пролетта, особено през месец май. Вашият социален живот ще бъде много динамичен и ще срещнете много нови хора, особено към края на лятото.
Движението напред може да е непрактично през първата седмица на новата година, но не вписвайте инерцията в официалната си политика. Изберете отбори и съюзници след 6-ти януари, защото събитията ще подсилят ръцете ви на 21-ви. Впечатлете клиентите си със спонтанност, докато проектите навлязат в следващата фаза на 21 февруари, но не забравяйте, че последователността е от решаващо значение. Вашият шеф ще има право до 7 март, така че започнете да го слушате. Работата с по-големи организации ще се почувства веднага след 5 май. Отхвърлете нереалистичните предложения след 10 юни, за да прекарате следващите няколко месеца в бързата лента. От 23 юли кариерата ви ще започва да се развива. След 23 септември преговаряйте, а не доминирайте. Компромисът на 14 октомври поставя основата за изплащане от сътрудник, който не е длъжен да ви дължи услуги. След 8 ноември ще предстоят прегледи на резултатите. Втората половина на месеца ще бъде бум за бизнеса и ренесанс за професионалните ви отношения.
Любовният годишен хороскоп предвещава промяна още в началото на годината, но вие сте стабилни и ще бъдете щастливи по този начин. До края на януари обвързаните ще тръгнат в търсене на нови трепети. Самотните ще са особено предпазливи от новите отношения – може би поради страх от ново нараняване или от разумна предпазливост. Добре ще бъде да разбирате, че поведението – и доброто, и лошото – винаги има последствия. Вашето достойнство ще се завърне около 30 март, което ще ви накара да изследвате нови източници на тихо щастие. В отношенията ви това ще доведе до свиване на гнездо и макар приятелите ви да се оплакват от отсъствието ви, вие ще сте прекалено заети, за да ви е грижа за това. През април необвързаните ще инвестирате енергия в необичайни хора. Краят на май ще ви донесе сладост и светлина навсякъде. През лятото влюбените може би ще са просто заслепени от интензивните си чувства, докато тези, които търсят любовта, ще бъдат положително неустоими. Между 30 юни и 14 юли свободните не трябва да се обвързват, а двойките може да поискат да изследват независимите си интереси. През последните седмици на лятото ще се чувствате необичайно настроени. Очаквайте подкрепа от любимите си хора, но не изисквайте непостижимо съвършенство. През септември ще търсите любовта на грешните места и нещата могат да се превърнат в неприятна среща в началото на октомври. Връзките „ще цъфтят или ще преминат“ до 25 октомври, в зависимост главно от това колко вече сте инвестирали и колко сериозно приемате цялостно понятие „за по-добро или по-лошо“. Каквито и да са резултатите, ноември ще ви посрещне в носталгично настроение и готов да ви даде много сърдечни благодарности. С настъпването на зимата насочете вашите емоции към по-доброто и оставете старите проблеми след себе си.
Прогнозите са изключително благоприятни по отношение на парите, кариерата и бизнеса, особено през втората половина на годината (след юни) поради позицията на Юпитер. За жените от зодия Лъв, които все още нямат работа, има големи шансове да намерят работно място или да открият собствен бизнес. Шансовете са значителни и да увеличат доходите си. Успехът в бизнеса и премахването на препятствия в кариерата ви ще са само част от благоприятните ефекти, определени от позицията на звездите във вашия годишен хороскоп 2020 г. Въпреки това, тъй като положението на Сатурн не е изключително благоприятно, трябва да бъдете предпазливи, когато инвестирате парите си през първия период на годината. До юни ще трябва да обърнете повече внимание, защото ще срещнете някои блокажи и препятствия, които ще изискват решителност и упорит труд , за да се преодолеят.
Лъвовете трябва да бъдат изключително внимателни за здравето си, според прогнозите на хороскопа. Сатурн няма да бъде в благоприятно положение, поради което здравето ви може да стане причина за безпокойство. Приемете здравословен начин на живот, за да предотвратите евентуални стомашни заболявания и избягвайте консумацията на алкохол, особено, ако шофирате.

ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Ще имате смелостта да сбъднете мечтите си и ще сте пълни с оптимизъм. Започвайки от втората част на годината, ще се радвате на много успехи в кариерата си. Може да възникне незначителен конфликт с колегите от работата, но ако се отнасяте към тях с дипломатичност, няма да има последствия. Ако вашите решения за новата година включват промяна в кариерата, помислете сериозно през първите три седмици на януари. Прегледайте жизнеспособните планове и изхвърлете всички, за които липсват подробности. Бъдете готови да ги представите на 21-ви – и ако текущата ви ситуация внезапно се подобри, това е друг добър вариант. Ще се гордеете с разбирането на бизнеса си, докато 20 февруари пробие дупка в увереността ви. Вниманието ще прави цялата разлика, а търпението е добродетел – не го забравяйте. През по-голямата част от април минималистичният подход ще ограничава вашата отговорност; но бъдете благодарни за това, ако правната неяснота засенчи вашето начинание на 19-ти април. Очаквайте борба между желания ефект и безопасността на процедурите до 21 май. Поне вашата бизнес общност ще ви подкрепя, независимо дали вижда мъдростта на вашите цели. До 17-ти ще решавате кадровия спор, проправяйки си пътя към един по-хармоничен месец. След 10 юни широко разпръснатите средства ще са добре насочени към вашия край на спектъра. Наставничеството, проверката или преквалификацията ще оформят вашата професионална сфера през последната седмица на юни. Почитайте традицията и старшинството през септември, дори когато стартирате нещо съвсем различно. Вашата упорита работа ще се отплаща на всички на 23 септември, а старите съперници ще искат да работят или да се слеят с вас около средата на ноември.
Романтичната ви връзка ще върви добре, стига да не направите погрешна стъпка. Много ви се иска стабилна връзка, която да не създава проблеми, с подкрепящ партньор и ще имате такава. През 2019 г. е възможно да сте срещали известно напрежение в семейните отношения, но старите конфликти ще бъдат уредени през 2020 г. Не се насилвайте да продължите към бъдещето – миналото може да бъде приятно място. До 21-ви януари вашият тайно похотлив Аз ще ви дава пълна възбуда в романтичните начинания, дори и да са нови. През пролетта ще тръгнете по индиректен маршрут, за да стигнете до романтичната си дестинация, но това не означава, че вашият маршрут е случаен. На 21 април плановете ще се обединят и усилията ви ще се отплащат красиво. За двойките наградите могат да бъдат по-задълбочен ангажимент или подобрени комуникации, докато необвързаните най-накрая могат да срещнат много специален човек. В средата на май ще виждате старите проблеми да се връщат, но не се обезсърчавайте. Вместо това изхвърлете всякакви социални ограничения. Имате солиден месец, през който да сте много ефективни, ако играете като бунтар с кауза. Около 30 юни любовта ще ви предложи изненади и може да не сте в правилното настроение, за да им се насладите. Вашият годишен хороскоп 2020 Везни прогнозира, че през юли проблемите за двойките ще се въртят около притежание и свобода. Необвързаните трябва да парадират независимостта си докрай. Август ще започне с жестока решителност и ясна гледна точка – компромисът ще изглежда невъзможен, докато настроенията не охладнеят заедно с температурите в началото на септември.
Предстои една добра финансова година за жените Везни. Финансовата ситуация ще бъде балансирана. Ще имате шансове да направите планове, които ще ви донесат успех в бизнеса. Между юни и юли обаче е възможно да срещнете някои трудности и проблеми в бизнеса, когато вероятно ще трябва да смените работата си. Внимавайте с разходите, защото има шансове да бъдете изкушени да харчите повече, отколкото печелите. Ако не обърнете внимание, парите просто ще се промъкнат през пръстите ви, което ще съсипе някои важни планове. Независимо от това, благоприятното положение на Сатурн показва, че ще държите ситуацията под контрол.
Положението на Сатурн ще ви осигури също така отлично здраве през тази година. Въпреки това, обърнете внимание на вашия начин на живот и хранене, за да предотвратите нежелани стомашни проблеми.

ЗОДИЯ ДЕВА

Ще научите как бавно да оставяте назад миналото, тъй като емоционалният ви багаж от миналото ви вече е станал толкова тежък, че е почти невъзможно да пристъпите напред. Имате нужда от ново начало и няма да го получите, докато не обърнете гръб на миналото.
В романтичен план трябва да се научите как да бъдете по-прощаващи. В случай, че не можете да забравите миналите действия на партньора си, сега е време да пуснете някой друг в живота си. Ако сте необвързани, ще трябва да оставите след себе си всички минали преживявания, тъй като в противен случай няма да можете да се отворите пред някой нов партньор. Ако се научите как да продължите напред, ще бъдете възнаградени. Годишният хороскоп за Дева 2020 съветва, че търпението е добродетел. Дръжте се стабилно толкова дълго, колкото можете и пренебрегвайте официалното начало на годината, защото вашето ново начало се появява точно около Свети Валентин. Не е нужно да се придържате към отношението „обичай този, с когото си“, но главата и сърцето ви може да са необичайно объркани. Необвързаните трябва да внимават за някой специален в първите седмици на март, а тези, които вече имат партньори, могат да очакват сериозна романтика около същия период. В началото на април е чудесно време да се запознаете с подробностите за отношенията – или да излезете на лов за отношения. Хороскопът на Дева за 2020 година прогнозира, че трябва да планирате романтична ваканция за двама или да създадете план, с който да достигнете до тайната си любов. Новите отношения могат да се окажат по-разочароващи, отколкото стойностни. От средата на май до 12 юни можете да бъдете толкова социална пеперуда, колкото сте избрали. Внимавайте вашата дългосрочна половинка да не се чувства пренебрегвана сред вихъра. Месец юли е за свободата и празнуването. Изследвайте нова територия и си създайте нови приятели – и не забравяйте да разтегнете границите на трайните взаимоотношения, за да се чувствате свежо и вълнуващо. Август ще е още по-добър. Вие ще сте на върха на играта си. Не пренебрегвайте приятелите си в полза на новото си любовно завоевание, защото ще разчитате на тях за помощ рано или късно. Ранната есен вижда личния ви живот да се успокоява, точно както предстоят интересни или трудни ситуации за вашите близки. Използвайте наскоро освежените си енергии, за да им осигурите щедрата подкрепа, от която ще се нуждаят.
Бавно, но сигурно ще оцените кариерата си. Може би няма да сте доволни от темпото, но в края на годината определено ще забележите, че сте постигнали доста. Бъдете търпеливи и се възползвайте от всяка възможност, която ви изскача по пътя. Като цяло направеният годишен хороскоп за Дева 2020 предвещава, че новата година носи сигурност на работното място, нови активи или подновено доверие в системата. Между 6 и 20 януари може дори да поемете няколко рискове, но след 21-ви може да изпитате някои последствия. Големите обещания ще станат нестабилни сделки през февруари. Влиятелни ментори или бъдещи работодатели ще проявят интерес към вас около 20-ти февруари. От 21 март работата в екип ще е трудна или нежелателна. Насладете се на комуникация и сътрудничество в цялата индустрия до 17 май. След това ще трябва да спазвате дългове и срокове. Бизнесът ще процъфтява след 22 юни, а голяма част от август обещава да бъде отлично време за удобство с екип или за развитие на нов бизнес. Принципите и практиката ще се изравнят красиво през последната седмица на този месец. Революционното ви мислене ще намира основни приложения. До 2 септември ще продавате дори на онези, които не са искали да купуват. Планирането на ваканция в края на годината ще започне да нарушава нещата около 22 ноември. Справете се грациозно с всякакви забавяния между 30-ти ноември и 20-ти декември. Въпреки разсейванията, лесно ще постигнете целите си в дните между зимното слънцестоене и Нова година.
По отношение на кариерата и бизнеса хороскопът на Дева за 2020 година предвещава, че трябва да работите много, за да успеете. Възможно е да срещнете много проблеми по отношение на кариерното си изкачване. За да продълите напред и да успеете, жените Дева трябва да бъдете много решителни. Богатството и парите могат да се изплъзнат през пръстите ви, дори преди да имате възможност да ги задържите. Жените от този астрологичен знак могат да бъдат подложени на натиск от страна на ръководството. Бъдете много внимателни, когато инвестирате пари в бизнеса, защото е възможно да претърпите голяма загуба. Уважението и вашето социално положение ще останат непокътнати през цялата 2020 година. Дори враговете ви ще трябва да признаят поражение. По отношение на кариерата, септември ще е като кръстопът и нещата ще се подобрят в благоприятна насока.
По отношение на здравето ви, вашия годишен хороскоп показва, че през цялата година няма да възникнат големи заболявания. Тъй като Юпитер е в четвъртия дом на зодиака, може да има някои неочаквани разходи, които биха могли да доведат до психическо напрежение. Възможно е да възникнат някои леки заболявания като треска или проблеми със стомаха.

ЗОДИЯ СКОРПИОН

Не се страхувайте да се възползвате от възможностите, които ще се появят според изготвения за зодия Скорпион годишен хороскоп. Ще имате фантастичен късмет и понякога няма да повярвате, че ще ви се случват толкова много красиви неща и ще гледате на всичко подозрително. Ще останете разочаровани от някои нови приятели. Вероятно точно сега е време е да се свържете с някои стари приятели, които пренебрегвате напоследък.
В романтичния ви живот ще се появят много непредвидими ситуации. Стабилната връзка на двойката ще бъде по-динамична, по-красива и по-романтична. Ако сте необвързани, няма да останете сами за дълго, защото годината ще е идеална за любов и романтика. Изследвайте нови хоризонти със своя любим човек или се усамотете, ако сте неомъжени – и продължете да оглеждате, докато не сте доволни. Очаровайте пътя си в сърцата на потенциалните си партньори със способността си да ги накарате да се чувстват напълно уникални. Актуалният годишен хороскоп съветва, ако сте започнали нова връзка, да задържите ангажимента до март, когато балансът на идеализма и прагматизма ще ви позволят да видите ситуацията в кристално чиста светлина. Бъдете нежни към себе си през април: Всеки прави грешки и тези ваши няма да бъдат последни. До 2 май ще имате нова увереност в желанията си и ще бъдете готови да запалите няколко огъня с тлеещи погледи. Не се ограничавайте само до един. Ако имате партньор до себе си, планирайте няколко сложни танцови стъпки около 21-ви май. Месец по-късно страстите ще се нажежават точно заедно с температурите навън. Необвързаните могат да се влюбят, докато двойките могат да попаднат право в спалнята, като няма да видят голяма част от приятели или семейство чак до след 30 юли. Вашият идеализъм ще скочи през август. Годишният хороскоп за зодия Скорпион 2020 г. прогнозира, че до 24-ти август разликата между вашите мечти и реалността може да ви изпрати да се разбиете в земята, но отскокът ще ви отведе до Луната. Около 20-ти септември двойките ще се съберат със сериозно намерение, ще работят заедно и ще бъдат щедри на компромиси. Самотните представители на зодията могат да се гмуркат в кариерата си и да намерят любов, криеща се под кутията – използвайте своите таланти, за да запазят романтиката тиха, докато не стане стабилна.
В кариерата си ще имате много ентусиазъм и страст. Ще направите впечатление, но внимавайте, защото е възможно да работите твърде много и да се изтощавате. Бъдете на 100 % професионалисти през януари. Независимо дали вашият отдел е в блока или ще се изкачите по хранителната верига, някой ви наблюдава. Въпреки вашите надежди и мечти, 21-ви може да ви донесе нещо много различно. През по-голямата част от февруари бъдете нащрек и помнете, че и стените имат уши, а клюките се движат със скоростта на светлината. До 20-ти ще бъдете отново в стихията си, въпреки че до 7 март трябва да изпълните новите очаквания към вас. От 21 март до 20 май ще сте близо до върха на играта си. Бъдете внимателни, когато откровение или объркване разклати вашата индустрия на 19 април – ще има какво да научите, което ще успеете да използвате до 5 май. От 22 юни нататък ще влагате повече личност в работата си и всички ще се възползват от това, което ще произвеждате през следващите няколко седмици. Колкото повече връзки имате, толкова по-близо ще сте до мястото на властта. До 10 август добрият PR (включително някои дарения или про боно работа) е от ключово значение. Печалбата, имиджът и уважението ви ще се разширят забележимо между 23-ти и 30-ти. До края на септември ще сглобите екип, който ще следва вашата визия, като в същото време ще внася и собствени добри идеи.
Позицията на Сатурн ще ви създаде трудности във финансов план и ще бъдете подложени на изпитание. Обърнете голямо внимание на разходите. Ако искате да започнете собствен бизнес, трябва да положите допълнителни усилия, така че всичко да върви гладко. Положението на Юпитер ще стане благоприятно през втората част на годината, поради което след месец юли финансовото ви положение ще се подобри значително, така че няма причина за притеснение. Разработвайте и прилагайте нови стратегии, защото те ще бъдат успешни, а това ще ви донесе и увеличение на финансите. Има и възможност да получите наследство или да спечелите пари.
Трябва да обърнете повече внимание на здравето си от януари до юли, но също така и през ноември и декември. Контролирайте нервите и насилствените си изблици. Бъдете внимателни към така наречените „приятели“, които могат да създадат стрес с негативни резултати за вашето здраве.

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

За вас това ще бъде годината на решенията. Ако искате нещо ново, ако не сте сигурни коя област е идеалната за вас, именно сега ще направите необходимите промени в професионалния си живот. Не се препоръчва да се доверявате лесно на новите си познати, но се опитайте да се съобразите с всеки нов човек, който срещнете, с доза скептицизъм. Не всеки има вашата добронамереност.
Пролетта ще ви донесе ново начало в любовта. Независимо дали става въпрос за подправяне на стабилната ви връзка или ще срещнете някой нов човек, едно нещо е сигурно: тази пролет ще бъде пълна с романтика. Подушете всички рози, които можете през април и най-накрая ще успеете да научите, че забавлението и отговорността не са взаимно изключващи се. За да не попаднете в неприятна ситуация, насочете вниманието си към мили хора, които не са обременени. Семейните задължения ще ви носят повече от обичайните радости и досади между 18 май и 22 юни. Опитайте да обичате този, с когото сте – и се въздържайте да се оплаквате от този, без който сте. Хороскопът на Стрелец за 2020 година прогнозира, че през първата седмица на юли може да ви срещне фокуса на високите очаквания на някой друг. Ако това е нова връзка, не се опитвайте да държите нещата само, защото не виждате никакви други перспективи. В началото на лятото в дълготрайните двойки може да има странни прояви на ревност. Август ще ви донесе много удоволствие и вълнение. Използвайте времето, за да се наслаждавате на компанията на любимия си човек. До третата седмица на септември вашето чувство за хумор ще събира почитатели и ще подновява стари приятелства. В края на октомври необвързаните могат да чуят от стара изгора, че се надява да започнат нещата в нова посока, но не трябва да прибързват с решението.
Актуалният за зодия Стрелец годишен хороскоп във финансов аспект предвижда, че ще се сблъсквате с ограничения. До 21-ви януари ще знаете къде да се обърнете за ново финансиране или подкрепа. Следвайте действителните пари и до втората седмица на март всичко ще бъде ясно. След 24 март ще можете да прочетете подтекста на дневния ред на администраторите и конкурентите. Разкрийте само това, което трябва между 6 и 30 април. Издигнете се над турбуленцията, без да изпускате стръвта. Започвайки на 5 май и ускорявайки се след 17-ти, вие ще получавате достъп до нов набор от възможности. Работете с активите на клиентите внимателно между 10 и 21 юни, защото те ви се доверяват с причина. Планирайте фирмени пикници и други социални събития за последната седмица на юни, когато на никой не му се работи. Стартирайте възможни инициативи за развитие на кариерата след 23 юли, но разберете, че залозите са големи. Желанието или необходимостта може дори да ви накарат да помислите за различен вид препитание до 10 август. Преговорите ви ще протичат безпроблемно след 23 септември. Раздавайте услуги на 14 октомври, тъй като изплащането им ще се появи веднага след 24-ти. Старият бизнес придобива богати предприемачески измерения между 8 и 11 ноември, а до 22-ри ще съберете плодовете на своя труд както никога досега.
Прогнозите са благоприятни по отношение на парите, кариерата и бизнеса, защото влиянието на звездите ще ви доведе до получаване на висока социална позиция, уважение, неочаквано големи суми и успех в бизнеса. Тези, които нямат работа, ще намерят такава, а тези, които искат да започнат собствен бизнес, ще бъдат неудържими. След месец юни обърнете внимание на разходите, в противен случай финансовият ви баланс ще регистрира дефицит. Но упоритата работа се възнаграждава, така че не се отказвайте от плановете си за разширяване.
Обърнете голямо внимание на здравето си през първата част на годината, защото вашият начин на живот не е най-здравословният. Позицията на Марс може да създаде трудности в комуникацията, които лесно могат да доведат до кавги и стрес. Контролирайте самообладанието си или ще имате проблеми. През втората част на годината нещата ще започват да се подобряват и ще се почувствате много по-добре и дори по-здрави.

ЗОДИЯ КОЗИРОГ

Вие не чакате промените да настъпят, а ги принуждавате да се появят. Това е особено очевидно в професионален план, защото вие ще направите всичко, което е по силите ви, за да бъдете забелязани и да успеете. Ще разчитате на собствените си сили, а не на случайност, за да напреднете.
По отношение на семейния живот, това е моментът за нови начала. От една страна, ако искате да създадете семейство, сега е идеалното време за вас, независимо дали искате да се ожените или да имате бебе. Дългосрочните взаимоотношения ще са особено удовлетворяващи през първите три седмици на годината. До средата на февруари ще сте спокойни и във връзка със своите понякога далечни емоции. Не се страхувайте да кажете какво ви е на ум през този месец защото някой, когото обичате, трябва да го чуе. През последната седмица на март може да се окажете влюбени, но тази любов няма да дойде лесно. Не бързайте да правите компромиси със сърцето си. Когато страстите се засилят, трябва да сте непоколебими. Имайте в предвид, че ще възникнат големи конфликти с някои роднини особено в края на пролетта. Постоянните взаимоотношения могат да бъдат застрашени от ревност в началото на юни. Лятото ще ви принуждава да проучите идеите си за любовта и семейството. Без значение какви изглеждате на повърхността, имате някои дълбоко конвенционални убеждения, които може да са от остър тласък от някой с по-свободни идеи. 30 юни да ще ви предложи романтична изненада, която ще дойде в идеалния момент да затопли сърцето ви. През юли ще имате настроение за самоусъвършенстване. Около 15 август ще сте нови и подобрени, както и любовният ви живот. Интензивността ще ви се изплъзва със захлаждането на времето и ще правите лесни компромиси. Необвързаните Козирози може да бъдат привлечени към някой, който ги предизвиква и вълнува интелектуално.
Що се отнася до работата, последните дни на годината ще компенсират всичко, което не е работело по-рано. Добре е да спрете и да си поемете дъх след 21 януари. Сътрудниците ви все още ще говорят с реалистичен оптимизъм. Щастливи ще се чувствате зад кулисите през първите три седмици на февруари. Безупречната ви бизнес интуиция ще ви пренася на открито. До 7 март вие ще управлявате малка империя. Да знаеш какво е необходимо е толкова добре, колкото да го правиш, нали? До 24 март трябва да покажете пълномощия и да защитите позицията си, а дори подкрепящите ви колеги ще искат да ви видят да се справяте по-добре през по-голямата част от април. Дългоочакваните поощрения ще дойдат около 20-ти и ще се чувствате достатъчно оценени. Разширете размаха си на 4 и 5 май, без да предавате принципите си. 17-ти ще ви покаже какво се случва с хората, които не могат да се адаптират към променящата се среда. Усвойте тези уроци до 21-ви или събитията от 10 юни ще ви оставят назад. Неудобният месец може или да влоши, или да подобри представянето ви – изборът е ваш. Опитайте се да не реагирате твърде силно, ако се чувствате обезценени или неуважени до края на юли. Да се откроиш от тълпата има своите предимства, особено до 2 септември, когато никой няма да може да направи това, което правите. Вдъхновете тези, които ви виждат като пример за подражание и започнете да се занимавате с наставничество. На 23 септември започва битка с отношенията на работното място или с клиент и до средата на октомври ще получите мрачното удовлетворение да гледате другите да получават това, което заслужават. Депозитите или инвестициите ви ще се заключват в дългосрочна сделка до 8 ноември. В края на годината ще получите бонус за почивка, заедно с удовлетворение от добре свършена работа. Възможно е да пътувате и в чужбина и дори да се установите там.
Финансовият годишен хороскоп предвещава една добра година за жените от тази зодия по отношение на богатството и бизнеса. Може би ще се появи увеличение на източника ви на доходи и ще спечелите социално възхищение. Финансовата печалба, работните места за тези, които все още не са заети и успехът с политическа кариера са само няколко от положителните ефекти на тази година. Вашите врагове ще се изплашат, а бизнесът ви ще започне да се увеличава плавно и бързо. Дори тези от вас, които са наети, могат да бъдат успешни. Възможно е да има някои неочаквани разходи.
Здравето на зодия Козирог ще бъде задоволително. Положението на Сатурн може да доведе до някои заболявания или главоболие. Жените трябва да внимават за здравето си или ще се наложи да харчат много пари за медицински лечения. Обърнете внимание на вашия начин на хранене и шофирайте внимателно.

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Годината ще ви носи множество важни промени, които ще имат положителна еволюция. Тази година ще трябва да помислите добре за дългосрочните си планове, ще имате много да научите и любопитството, характерно за вашия знак, ще ви бъде от голяма полза.
До 20 януари няма да виждате ясен път към бъдещето, но след това любовта ще спре на пътя ви. Потърсете в офиса романтични вдъхновения или нов обект на симпатии. Влюбените ще са обгърнати във взаимно възхищение през целия февруари. От февруари ще преминете през промени в личния си живот. Големината на тези промени ще зависи много от вашите лични планети. Март ще ви намери изненадващо консервативни, независимо дали връзката е чисто нова или стара. Вълнението предстои да започне. Около 3 април се уверете, че съществува резервен план в случай, че романтичните ви машинации се разпаднат и не забравяйте, че споделеният смях лекува всички емоционални наранявания в крайна сметка. Към края на пролетта ще забележите големи промени в романтичния си живот. Или стабилните ви отношения ще достигнат ново ниво, или ще срещнете някой напълно нов и специален човек. Бъдете наясно с факта, че през този период ще имате много активен социален живот, така че ще се запознаете с много хора. Не се доверявайте лесно и не вземайте прибързани решения, когато става въпрос за нови познанства. Някои от тях няма да бъдат надеждни приятели или партньори. Измислете изобретателно решение на проблема и избегнете обиден компромис. Третата седмица на май ще ви донесе много объркваща интрига. През юли ще се чувствате леко отдалечени от любимите си хора. Помолете ги засега да уважават вашата независимост – това ще ви позволи да давате по-щедро, когато имат нужда от вашата подкрепа. Упоритостта ви ще набира мащаб около 5 август, но не се поддавайте на желанието да издадете ултиматум. Деликатните нови връзки се нуждаят от подхранване, а не от изисквания. Съсредоточете се върху уважението на партньора си, а не върху желанието си да го очаровате. Ще започнете септември с мила и нежна нотка. Енергиите най-накрая ще се балансират на 23 септември. Вашата общност ще е безпроблемно работеща система, която ще ви позволява да се съсредоточите върху настоящият си партньор или върху търсенето на мечтания. Обвързаните могат да очакват по-задълбочен ангажимент около 13-ти октомври, докато свободните ще могат да се борят с интелектуални дилеми и трябва да привлекат приятелите си за утеха.
Що се отнася до работата, кариерният годишен хороскоп предвещава, че през първите три седмици на януари звездите ви насърчават да инвестирате. Климатът е почти перфектен, но нека следващото голямо нещо узрее малко повече, за да гарантира обширен, възприемчив пазар на 21-ви. До 19 февруари обществеността ще се храни от вашите ръце и колегите ви ще настояват да разберат тайната ви. В края на март малко смирение няма да ви струва нищо. Работата „извън кутията“ на 5 април ви дава две седмици преднина, която напълно ще пропуснете при по-натоварените условия. Бивши съюзници ще ви предизвикват до 5 май, когато е ясно, че всички работите заедно. Изследвайте всякакви претенции и препоръки след 10 юни. Между 23 юли и 2 септември висшето ръководство ще очаква резултати, докато пазителите на индустрията ще поставят под въпрос вашите методи. Професионалното съперничество може да стане лично след 10 август. Определени хора ще аплодират очевидната ви липса на контрол след 23-и. Спокойствието на работното място ще се върне на 23 септември и остане до 24 октомври. Практическите проблеми се борят срещу творческото развитие между 8 и 11 ноември. Очаквайте да свършите добра работа между края на ноември и края на декември – и не забравяйте да дадете малко в името на вашата карма в края на годината.
Финансовият годишен хороскоп предвещава, че това ще бъде една добра година за по отношение на богатството, кариерата и бизнеса. Ще напреднете в кариерата си и ще затвърдите социалното си положение. Финансовото ви състояние ще остане силно и със сигурност ще напреднете към успеха. Има шансове да се възползвате от някой на ръководна роля, включително за финансови облаги. Плановете, които вече сте си , имат големи шансове да станат реални. Положението на планетите в знака Водолей може да доведе до промяна на кариерата ви в посоката, която винаги сте искали. Тези от вас, които вече имат работа, ще бъдат повишени тази година.
Трябва да бъдете внимателни със здравето си, тъй като е възможно да натрупате твърде много напрежение и това да ви повлияе психически. Бъдете внимателни към хранителните си навици и диета. Някой по-възрастен от семейството ви може да се разболее, затова се грижете добре за роднините си. Позицията на Мар и Сатурн може да доведе до главоболие, високо кръвно налягане, сърдечни проблеми и диабет. Въпреки това, здравословното състояние на жените Водолей бързо ще се подобри след август.

ЗОДИЯ РИБИ

По отношение на кариерата, бизнеса и благополучието ви предстои една много щастлива година. Ще получите помощ при всеки правен проблем. Благоприятното положение на планетите в знака Риби ще доведе до повишаване на вашата социална стабилност и уважение. През първата половина на годината ще се усамотите от близките ви хора. Ще станете студени, далечни, няма да искате да се срещате с нови хора и ще отменяте социални събития. Просто няма да сте в настроение. В следствие на изминали събития, които са ви накарали да се замислите какво искате и какво е важно за вас ще почувствате необходимостта да се оттеглите от другите, за да можете да си подредите нещата. Този период ще продължи до юни, когато животът ви коренно ще се промени. Ще получите признание особено професионално и ще си спомните, че съществува и личен живот, така че ще допуснете любовта в живота си.
По отношение на личния живот, вашите романтични резолюции ще съчетават мечтите и прагматизма. Когато решите какви са целите ви, внимавайте да включите само онези неща, които знаете как да постигнете. Най-добрият начин да започнете е да говорите, независимо дали с дългогодишния си партньор или да съберете смелост да се доближите до обекта на своите чувства. Около Свети Валентин ще изпитате нежно удовлетворение, което може да бъде последвано от прилив на изненадваща ревност. До 2 март отношенията ви ще са отново задвижени и вие ще сте готови да продължите напред. Март ще бъде вълнуващ, бляскав и вълнуващо непредсказуем. Вашите романтични постижения ще ви тласнат още през април, когато хората в трайни отношения ще се чувстват готови да се справят с големи съвместни проекти и по-задълбочени ангажименти. Ако сте необвързани, дръжте светлината на прожекторите върху себе си и запалете собствения си живот, като последователно преследвате желанията си. Вашият фокус ще се промени от социален към духовен на 23 май. Ще привлечете партньора си във вътрешните си конфликти около 15 юни, което може само да направи нещата по-сложни. Дръжте главата си над водата и бъдете спасители на живота си един за друг. Колкото и да жадувате за връзка като необвързани, не се гмурвайте в нещо по-малко от идеални отношения, за да задоволите желанието си. До 21-ви енергиите ще текат плавно и ще виждате пътя си в по-щастливо състояние. Юли ще бъде сладък и романтичен, изпълнен с изненадваща нежност и успокояваща чувствителност. Подгответе се за тежка сцена през август, която може да ви откъсне от любимия ви човек. 2 септември ще донесе освежаващ ветрец, който ще издуха всеки затихващ гняв или нараняващи чувства. Слушайте, учете се и си сътрудничете толкова добре, колкото можете. Оставете другите да планират големите празнични събития. Последните седмици от годината ще съдържат повече начала, отколкото край.
Що се отнася до работата, кариерният годишен хороскоп показва, че започвате годината с петмесечно изпълнение на добри решения или късмет – просто не забравяйте да споделите богатството си. Ще започнете януари на черно с дълъг списък от светещи отзиви. Всички грешки, направени през 21-ви, просто ще добавят към вашия резервоар от опит. Хората от вашия бранш наистина ви харесват до средата на февруари няма да се случи нищо лошо от страна на ваш конкурент. Започвайки на 20-ти, вие ще се намирате в невероятна възходяща спирала. Твърдоглавата ви практичност ще подхранва вашия успех след 7-ми март. Дори мечтатели като вас ще могат да бъдат експерти в техните области. Лидерите и администраторите ще станат обекти на култ към личността с началото на април. Вие сте прекалено умни, за да експлоатирате тези, които ви служат, но ще делегирате повече отговорност около 20-ти. Ще видите първите предупредителни признаци на умора или бунт след 17-и май, а на 21-ви ще бъде време да спечелите онова, което пазите. Ако вниманието ви се раздвои до 10 юни, това е защото виждате възможности точно зад ъгъла. Имиджът ще бъде всичко след 22 юни. Към 29-ти вашата очарователна външност ще надхвърли повърхностното. Ниско-приоритетна работа ще започне да се трупа след 10 август. Героите и менторите ще покажат своите истински и не чак толкова приятни лица на 14 октомври. До 24-ти ще възобновите нишката, която трябваше да изпуснете миналата пролет без да имате нищо против ъпгрейдите на технологиите или че пазарът се е променил. На 22-ри ще знаете ако сте изчерпали или сте надхвърлили средствата си. Стъпвайте леко около кредитори или враждебни адвокати, които може да затъмнят вратата ви през декември.
Финансовият годишен хороскоп на Риби предвещава, че това е идеалният момент да бъдете щастливи, да постигнете успех и просперитет. С помощта на вашите близки приятели ще успеете да постигнете успех в кариерата си. Финансовото ви положение ще бъде значително подобрено. Ще имате шанс да възстановите малко от парите, които сте дали на някого в миналото. За предприемачите има шанс да получат неочаквана печалба. Тази година ще има голям късмет за Рибите с политическа кариера. Тези от вас, които не са заети, ще започнат работа през тази година. Трябва обаче да внимавате за разходите си.
Сатурн и Юпитер са в благоприятни позиции и те ще гарантират, че през 2020 г. няма да имате проблеми със здравето. Това ще ви донесе усещане за благополучие и щастие. Шофирайте внимателно. Възможно е да срещнете някои проблеми поради положението на планетите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Дар от Смядово“ с изплетени дрехи отиват за бедни деца във Варна
Следваща статияПроменлива облачност, остава топло за сезона

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here