дом Общество Хора с добри сърца! Общинският приют получи дарение от 80 чувала с...

Хора с добри сърца! Общинският приют получи дарение от 80 чувала с гранули

0
ДЯЛ

Общинският приют за кучета „Тонка Петрова” получи щедро дарение за своите питомци. 80 чувала с гранули бяха дарени на институцията от Искра и Румен Черневи. От своя страна ръководството изказа своите благодарности към щедрото семейство:

Тонито (Тонка Петрова) ни помага още от небето чрез семейството си. Днес с голяма благодарност приехме дарение от 80 чувала суха храна от Искра и Румен Черневи! Благодарим за Вашата подкрепа в тежък за нас момент! Надяваме се всички добри хора от града ни да се обединят и да запазят един прекрасен приют.

Преди време от приюта призоваха шуменци да помогнат с храна за четириногите, а на апела се отзоваха много десетки добри хора.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМВР: Поредни опити за ало измами в Шумен, не се доверявайте на непознати!
Следваща статия17 номинации за наградата „Спортист на годината“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here