дом Общество Хората от ул. „Раковски“ излизат на протест, искат газифициране

Хората от ул. „Раковски“ излизат на протест, искат газифициране

0
ДЯЛ

Живеещите на улица „Раковски“ в Шумен излизат днес на протест. Недоволните ще се съберат в 11.00 часа на обръщача на „Раковски“, за да изразят исканията си за газифициране на района.
До недоволството се стигна след забрана да се разкопае улицата, поради неразбирателство между фирма „АресГаз“ и Община Шумен, които не успяха да намерят приемлив начин на прокарване на газовата инсталация.
Хората ще настояват и за благоустрояване на района, нови тротоари, асфалтова настилка и денонощно преминаващи по улицата товарни автомобили.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрогнозата: Облачно с превалявания
Следваща статияШуменски полицаи споделиха с колеги от страната опита си в работата с деца

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here