дом Общество Хиляди посрещнаха велосипедиста Тодор Андреев на Шипка

Хиляди посрещнаха велосипедиста Тодор Андреев на Шипка

2
ДЯЛ

На Националния празник днес на връх Шипка хиляди посрещнаха велосипедиста и авантюрист от Каспичан Тодор Андреев.
На 21 февруари младият мъж, който от 4 години живее в Германия, прие предизвикателството и потегли от Берлин за България с велосипед. Крайната цел на Тодор бе да достигне връх Шипка на Националния празник.
Преходът премина под мотото „Предизвикателство за силата на българския дух“.
Още на 28 февруари нашенецът стъпи на българска земя. За седмица Тодор измина над 2 500 километра. Премина през 10 европейски столици, за да стигне днес заветния български връх.
Тодор сподели, че най-трудно е било преминаването през Чехия.
Авантюристът се надява велосипедното му приключение да влезе в Рекордите на Гинес.
Снимка: Личен архив Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС панихида за загиналите в Шумен започна отбелязването на 141 години от Освобождението
Следваща статияПромяна в движението в центъра на Шумен заради Националния празник

2 КОМЕНТАРИ

  1. В коментар за btv, самият той призна, че не е успял да измине планирания път. Дори не успя да каже повече от 1 столица, която е преминал. Занимавате ни с глупости на националния ни празник!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here