дом Общество 24 май: Многохилядна манифестация по главната улица, първи дефилираха отличниците абитуриенти

24 май: Многохилядна манифестация по главната улица, първи дефилираха отличниците абитуриенти

0
ДЯЛ

Хиляди деца, ученици, учители, културни дейци и родители манифестираха днес по главната улица на Шумен по случай 24 май-Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.
Празничното шествие започна в 10 часа от площад „Кристал“, като блоковете бяха водени от отличниците на випуск` 2017. В манифестацията взеха участие депутати, ръководителите на Областната и Общинската организации, общински съветници и директори на културни и просветни институции.
Пред сградата на кметството се състоя концерт с участието на вокално трио „Съзвездие“ и танцьорите от формация „Луди млади“ към СУ „Сава Доброплодни“.
По-късно в залата на ДКТ „Васил Друмев“ бяха удостоени носителите на „Наградата на Шумен“ в системата на образованието и науката за 2016-та година.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтнеха книжката на млад шофьор, хванаха да кара пак часове по-късно
Следваща статияПиян подкара автомобил, блъсна се в стълб и падна в дере, четирима са ранени

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here