дом Криминале Хванаха двама без книжки, единият и с нередовен мотопед

Хванаха двама без книжки, единият и с нередовен мотопед

0
ДЯЛ

Неправоспособен водач е установен да управлява нерегистриран мотопед „Ява“. Около 08:20 часа вчера на ул.“Александър Стамболийски“ във Върбица за проверка бил спрян водач на мотопед без регистрационна табела.Пътните полицаи установили, че местният жител И.Г./28г./ не притежава свидетелство за управление на мпс и е зад волана на нерегистрирано по надлежния ред превозно средство.
Малко след 18 часа вчера за проверка на ул.“Преспа“ до жп прелеза бил спрян водач на лек автомобил „Пежо“ с шуменска регистрация. Зад волана бил Ш.И./25г./ от Каолиново.Изяснено било, че управлява в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелство за управление на моторно превозно средство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПърво в 24shumen.com: Общ работник от Шумен стана милионер
Следваща статияСгащиха пияни зад волана, единият катастрофирал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here