дом Спорт Хандбалистите на „Шумен-61” са новите шампиони на България

Хандбалистите на „Шумен-61” са новите шампиони на България

0
ДЯЛ

Хандбален клуб „Шумен-61” победи Хандбален клуб „Пирин-64” (Гоце Делчев) с резултат 32:30 (19:13) в последен мач от първенството на „А” републиканска хандбална група. С тази победа шуменските състезатели завоюваха първото място в шампионата с 33 точки, събрани от 16 победи, 1 равен мач и само една загуба. Втори с 28 точки остана отборът на ХК „Осъм” (Ловеч), изпреварил ХК „Локомотив” (Горна Оряховица) единствено заради по-доброто представяне в директните двубои между двата отбора.
Новите шампиони бяха поздравени за големия успех от кмета на Шумен Любомир Христов, който им връчи купата на първенците и златните медали.
Това е втори успех през 2021 година за шуменските хандбалисти след Купата на България, която завоюваха преди месец на финалния турнир в зала „Арена Шумен”.
Хандбалът е спортът, който носи най-много успехи на шуменския спорт през последните години.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрезидентът Румен Радев: Сегашната корупция ни излиза най-скъпо от всичко
Следваща статияНова услуга предлага РБ „Стилиян Чилингиров”-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here