дом Политика Хамид Хамид: Няма как да имаме министри в тоя кабинет, ние винаги...

Хамид Хамид: Няма как да имаме министри в тоя кабинет, ние винаги сме гласували против него

0
ДЯЛ

Няма как да имаме министри в тоя кабинет. Ние винаги сме гласували против него.
Така зам.-председателят на ДПС Хамид Хамид коментира в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ оставките на тримата министри Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов.
Припомняме, че решението беше взето след среща на председателя на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов с областните координатори на партията. По време на заседанието координаторите на партията поискаха от Борисов освобождаването на тримата министри с мотива – опровергаване на внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в пряка зависимост от ДПС и Делян Пеевски.
„Целта на Борисов е да бъде запазен самият Борисов, защото ако искаше да спаси ГЕРБ като партия, още преди 2-3 седмици да беше подал оставка и да беше спечелил едни нови избори. Според мен вече е много късно“, коментира още Хамид Хамид.
По думите му ситуацията е тежка и изходът не е толкова лесен.
„Ще бъде направен опит за съставяне на нов кабинет в рамките на това Народно събрание, което да успокои ситуацията. Дали ще бъде с министър-председател Борисов или без него, ще разберем следващата седмица, но мисля, че натам вървят нещата“, каза Хамид.
„Колкото и да се опитват да сатанизират ДПС, ДПС има здрава основа, здрав фундамент и верни избиратели. Всичко добро предстои за ДПС“, допълни той.
Повече вижте във видеото.
Снимка: Архив
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлизо 400 кг/дка е средният добив от ечемик в Шуменско
Следваща статия„Майка“ пребива детето си, защото мъжът й я изоставил (обновена, видео 18+)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here