дом Общество Футболният клуб „Волов“-Шумен иска 12 бона от Общината

Футболният клуб „Волов“-Шумен иска 12 бона от Общината

0
ДЯЛ

12 000 лева за успешно завършване на сезона иска от общинската хазна футболния клуб „Волов“-Шумен. Писмото с искането е изпратено от председателя на футболния клуб Евгений Бонев.
Искането е входирано като докладна записка за предстоящата на 30 май сесия на Общински съвет-Шумен.
В докладната се казва, че във връзка с участието на клуба в трета лига – Североизточна А футболна група и за успешното завършване на сезона са необходими 12 000 лева. Клубът е допринесъл много за развитието на спорта в Шумен.
През 2019 се навършват 90 години от създаването на ФК „Панайот Волов“.
Настоящият футболен клуб развива дейност във всички възрастови групи: деца, юноши младша и старша възраст, мъже. Всички те показват добри резултати, а мъжката формация бележи развитие.
Месната власт предлага на футболният „Волов“ да бъде отпусната сума до 4 000 лева от икономии в бюджета на Община Шумен.
Снимка: pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗарибиха Голяма Камчия със 17 000 пъстърви
Следваща статияШумен без подвижна секция за евровота

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here