дом Култура Фотографът Ивайло Сакелариев с изложба в Художествената галерия

Фотографът Ивайло Сакелариев с изложба в Художествената галерия

0
ДЯЛ

На 3 октомври от 17.30 часа на 2-рия етаж на Галерията в Шумен ще бъде открита изложба с фотография на Ивайло Сакелариев. Изложбата се реализира с подкрепата на фонд „Култура“ на Община Шумен и FACTOR.BG. Ивайло Сакелариев е един от бележитите шуменски фотографи. Роден в град Шумен, където живее и работи и днес. Завършва гимназия в родния си град, а през 1988 г. и Техникума по полиграфия и фотография „Юлиус Фучик” – София. Член на Дружеството на шуменските фотографи от 1984 г. Печелил е множество родни и международни конкурси.
Ето какво споделят от Художествената галерия за предстоящата изложба:

Селекцията в тази изложба не отразява определен период, фотографски похват или концептуална идея, това което я обединява е единствено ТЯ –жената! Ще видим как облечена в светлини или умело втъкана в пейзажа, една жена може да внесе красота и изящество и в най – обикновените неща. Всеки избрал този път трябва да знае, че талантът, теоретичната и техническата подготовка както и богатият опит не са достатъчни за постигане на крайната цел. Точно ТЯ – държи в ръцете си ключа към успеха или провала ти, защото красивото женско тяло не стига, нужно е женско присъствие. Единственият начин една жена да ти даде цялата се красота и магнетизъм е ако успееш да я спечелиш за идеята си, да я запалиш по нея, да я пожелае точно толкова колкото и ти. Именно ТЯ вдъхновяваща и провокативна е основа в творчеството на автора. ТЯ с многоликата си опърничева природа е причината му да продължава и да оцелява по не лекия път в търсене на съвършенството.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНОИ започва изплащане на пенсиите на 8-ми октомври
Следваща статияСлед сигнал: Полицаи откриха антики и безакцизен тютюн в дома на шуменец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here