дом Криминале „Фолксваген Голф” изгоря край Шумен, ел. табло пламна в Енево, горя и...

„Фолксваген Голф” изгоря край Шумен, ел. табло пламна в Енево, горя и контейнер за смет

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Три са получените сигнали за произшествия през последните 24 часа, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен. Екип от Шумен е оказал съдействие за пренасяне на болна жена в жилището й. Огнеборци от Нови пазар са посетили адрес в село Енево, където е възникнал пожар в електрическо табло в навес на частен имот на ул.“ Панайот Волов“. Пожарът е възникнал поради техническа неизправност. Унищожени са 2 метра кабели. Загасен е бързо от собствениците на имота и не е допуснато разпространение.
В 02.09 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Фолксваген „Голф“ в местността „Под манастира“ в Шумен. Екип от РСПБЗН- Шумен пристигнал на място, пламъците били погасени с помощта на 1 500 л. вода. Унищожен е, причините за пожара са в процес на изясняване.
В почивните дни е погасен пожар в метален контейнер за смет на ул.“ Васил Друмев“ в Шумен, и на друг на ул.“ Ген. Столетов“. Двата са без материални загуби. Екип от Шумен е оказал помощ за пренасяне на 75-годишна жена от жилището й до екип на спешна помощ, а спасителен екип от Нови пазар е съдействал за пренасяне на болен мъж от дома му до линейка. В петък е потърсено съдействие за отводняване на мазе в частен дом на ул. “Септемврийско въстание“ в гр. Върбица. На адреса пристигнал екип. С помощта на мотопомпа помещението било отводнено.
На 5 февруари е потърсена помощ от екип на РСПБЗН- Шумен. Малко преди 16.30 часа било съобщено, че е възникнал технически проблем със зареждащото устройство на газова уредба на лек автомобил БМВ Купе с търговищка регистрация. На бул. “Симеон Велики“ бил пратен екип, който спрял газта от крана на газовата бутилка на автомобила.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен приема заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия
Следваща статияСедем жертви на COVID-19 в Шуменско за седмица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here