дом Общество Фирма организира кастинг за аниматори

Фирма организира кастинг за аниматори

0
ДЯЛ

Фирма „БИ АКТИВ ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ“ организира кастинг за аниматори, като обещава отлични условия на одобрените: настаняване, изхранване, обучение и трудов договор. Кандидатите трябва да имат предвид, че това е сезонна работа, която дава възможност за развиване на артистичен талант, общуване с хора от различни култури и най-вече – гарантирано забавление по време на работа.
Организаторите очакват желаещите на 3 февруари, събота, от 11.00 до 13.00 часа в хотел „Замъка“ на ул.“Васил Левски“ 17 в областния град.
За повече информация и справки на тел.: 0888 06 13 44.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТрифон Зарезан е – празник на лозаря и виното
Следваща статияЧудотворната икона на Богородица пристига във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here