дом Култура „Фалшив герой“: Най-популярните песни на Тодор Колев оживяват в спектакъл

„Фалшив герой“: Най-популярните песни на Тодор Колев оживяват в спектакъл

0
ДЯЛ

Най-популярните песни на Тодор Колев оживяват в спектакъла „Фалшив герой”. Той е базиран на най-популярните и обични негови песни с нови аранжименти в изпълнение на Русенската филхармония. В него участват артистите Ненчо Балабанов, Поли Генова, Димо от P.I.F. и със специалното участие на Хилда Казасян.
В главната роля ще е самият Тодор Колев, който сценаристът и режисьор Красимир Колев умело преплита в целия спектакъл с уникална мултимедия от най-емблематичните му филми “Опасен чар“, Двойникът“, “Господин за един ден“ и други.
„Готвим го повече от три години с голям респект, много внимание и доза страх. На 11 октомври в зала 1 на НДК ще се случи нещо невиждано. Ще се докоснем до величието на Тодор Колев”, разказа в „Здравей, България” продуцентът Атанас Янкулов.
„Всички ние от малки сме израснали с тези песни. В спектакъла зрителите ще видят песните по един по-различен начин, прекарани през нашата призма като артисти и вкарани в днешни дни”, заяви актьорът Ненчо Балабанов.
Спектакълът „Фалшив герой“ е един своеобразен реверанс към обичаните от поколения песни и роли на Тодор Колев превърнали се в истинска класика и затова ще ви ги поднесем по най-класическия начин и с цялата си любов, твърдят от творческия екип.
Снимка: Интернет
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОставиха зад решетки варненски автокрадец, „шетал“ и в Шумен
Следваща статияНОИ започва изплащане на пенсиите на 8-ми октомври

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here