дом Здраве Учителят – доброволец в МБАЛ-Шумен призовава колегите си да се ваксинират

Учителят – доброволец в МБАЛ-Шумен призовава колегите си да се ваксинират

0
ДЯЛ

С призив към педагозите да се ваксинират срещу COVID-19 се обърна Павел Павлов – директор на Второ основно училище „Д-р Петър Берон“. В най-критичния момент с коронавируса в областната болница в Шумен Павлов влезе като доброволец в COVID секторите на лечебното заведение.
Ето и цялото обръщение на директора в социалната мрежа:
Учителите сме едни от най-важните хора в държавата и затова сме веднага след лекарите в плана за ваксинация срещу COVID-19. Тръгнаха списъци за желаещите.
Обръщам се към всички колеги:
ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ!
Работих повече от месец като доброволец в спешно отделение на МБАЛ Шумен, карал съм пациенти в ОАИЛ и в моргата и ви уверявам, че COVID-19 има. От него се умира. А лекарство засега няма открито. Единственият начин да спасим много хора и по-скоро да се върнем към нормалния начин на живот е масова ваксинация.
Докато ние умуваме, в Израел – нацията с най-висока интелигентност в света, вече са се ваксанирали над 1 милион души. При това, пословично стиснатите евреи, плащат двойно по-скъпо от нас за същите ваксини.
На мен лично ваксина изобщо не ми трябва, но ще я направя заради колегите си, заради родителите на нашите ученици и заради целия отруден български народ, който отделя от залъка си за заплатите ни.
Колеги, сега е моментът да покажем, че не сме само педагогически специалисти, а народни будители.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статияЗимният Кръстовден е днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here