дом Общество Ученици ще мерят знания във викторина „Да запазим децата на пътя“

Ученици ще мерят знания във викторина „Да запазим децата на пътя“

0
ДЯЛ

Общинският кръг на Националната викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя” ще се проведе в понеделник в Шумен. Домакин на приложното състезание ще е СУ „Трайко Симеонов“. Надпреварата започва в 13.00 часа. Това съобщиха от пресцентъра Община Шумен.
В общинския кръг ще вземат участие 12 училищни отбора от общината. Всеки тим се състои от четирима ученици – от 5, 6 и 7 клас.
Общинският етап на Националната ученическа викторината по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя” ще се проведе в три кръга: решаване на тест-листовка; викторина; практическо задание – сглобяване на пъзел с пътен знак и тест-ситуация за оказване на долекарска помощ.
В журито участват представители на сектор „Пътна полиция”, Областен отдел „Автомобилна администрация“, БЧК, Регионалното управление на образованието и общинска администрация.
Победителят от този кръг, ще участва в областната надпревара на Националната ученическа викторината по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя”, който ще се проведе на 23 април от 14.00 ч. в СУ „Трайко Симеонов” в Шумен.
Снимка: i.ytimg.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРекорден брой рецитатори на „Моят Пушкин” в Шуменския университет
Следваща статияДеница Златева, зам.-председател на БСП : Има дисбаланс в развитието на Шумен и селата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here