дом Общество Ученици рисуват „Защо светът да е сив, като може да бъде цветен?“

Ученици рисуват „Защо светът да е сив, като може да бъде цветен?“

0
ДЯЛ

По повод 15 ноември – Международният ден без тютюнопушене, Регионалната здравна инспекция (РЗИ), съвместно с Общинския здравен център (ОЗЦ) в Шумен и доброволците от младежката организация към Българския червен кръст в града организират конкурс за рисунка с мото: „Защо светът да е сив, като може да е цветен?“.
Целта на конкурса е сред учениците да се промотира здравословно поведение „без тютюнев дим” и със своите рисунки да ангажират общественото внимание към здравето на децата и опасностите от тютюнопушенето в млада възраст. Творбите на децата ще бъдат експонирани в държавни учреждения след приключване на конкурса.
В конкурса, с една или повече рисунки по темата, могат да участват ученици от I клас до VII клас.
Инициативата стартира на 1 ноември 2018 г., а крайния срок е 20 ноември 2018 г.
Рисунките могат да бъдат представени в Регионална здравна инспекция – Шумен, пл. „Освобождение“ №1, ет. 4, ст. 41 (за допълнителна информация – тел. 054/800 717) или Общински здравен център за информация, консултации и образование – гр. Шумен, ул. „Преслав“ № 6 (бивш Спортен диспансер), за допълнителна информация – тел. 054/863 260.
Организаторите са подготвили предметни награди за първите три призови места във двете възрастови групи: I – IV клас и V – VII клас, като допълнително ще бъдат съобщени датата и мястото на награждаването.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Христов свиква Общинския щаб по бедствия и аварии
Следваща статияКултурното многообразие на Европа бе показано в Шуменска област

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here