дом Общество Ученици предадоха над един тон хартия за рециклиране, наградиха ги с фиданки

Ученици предадоха над един тон хартия за рециклиране, наградиха ги с фиданки

0
ДЯЛ

Над 1 тон стара хартия предадоха ученици и граждани в ДГС-Смядово по време на кампанията за събиране на хартия и опаковки за рециклиране. Всеки предал над 20 килограма хартия получи и фиданка за залесяване. През тази година, в традиционната за стопанството кампания, се включиха децата от всички училища и детски градини на територията на община Смядово, огнеборци от местната пожарна, фирми, граждани и много малчугани, които се бяха организирали сами, разказва Александрина Карева, която е един от организаторите на инициативата. Не за първи път стара хартия са предали и много шуменци, които са споделили, че ще използват фиданките, за да направят Шумен още по-зелен.
„Раздадохме над 60 дръвчета от видовете ясен, липа и червен дъб. Обяснихме на децата как да засадят дръвчетата и се надявам да се справят с помощта на родители и близки“, обясни Александрина Карева.
От ДГС-Смядово благодарят на всички, които за поредна година подкрепиха инициативата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Екофантазии“ в Никола Козлево: Конкурс приканва към опазване на околната среда
Следваща статияДве улици в Шумен остават на сухо утре

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here