дом Общество Ученици превърнаха училищния двор в танцова сцена

Ученици превърнаха училищния двор в танцова сцена

0
ДЯЛ

Фолклорна музика и танци оживиха двора на СУ „Сава Доброплодни“ в петъчното голямо междучасие.
Надиграването започна с танца Ширто, представен от танцов състав „Луди млади“ (9 – 10 клас), по-голямата част от които са ученици от 10 „в“ клас, съобщиха от школото. С този танц на 18 март младите хореографи с ръководител Борис Иванов спечелиха танцовия квалификационен конкурс Dance World Cup в град Пловдив и възможността да се явят безплатно на Dance World 2018 в Барселона, Испания.

Хорото е част от дейностите, свързани с реализирането на проекта „Не се нуждаеш от това. Помисли за себе си – не си вреди“. С него X „в“ клас с класен ръководител Веселин Жечев вземат участие в конкурса на Министерството на здравеопазването „Посланици на здравето“. Танцьорите всеки петък до края на месец март по време на голямото междучасие ще танцуват за здраве и тонус в двора на училището.
Снимка: СУ „Сава Доброплодни“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПролетното почистване на Шумен започва на 31 март
Следваща статияКак да помогнем на бедстващи щъркели

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here