дом Култура Ученици от „Панайот Волов“ спечелиха първото състезание по стеганография и криптография

Ученици от „Панайот Волов“ спечелиха първото състезание по стеганография и криптография

0
ДЯЛ

Отбор на шуменското средно училище „Панайот Волов” е победител в първото състезание за младежи по стеганография и криптография. В него участваха общо 10 отбора – 7 училищни и 3 студентски. Състезанието се организира по идея на преподаватели и ръководството на Факултета по математика и информатика и бе част от международния семинар по информационна сигурност ШУСТЕГ 2017.
Най-добре и най-бързо решиха 10-те задачи десетокласникът Тонислав Троев и единадесетокласниците Айдън Реджебов и Самуил Тасев. Те получиха купа и златни медали от зам.-ректора на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски” доц. д-р Константин Константинов.
Всички участници си тръгнаха със сертификати, а преподавателите им получиха специални плакети.
Класиране:
Първо място:
Тонислав Троев, 10а клас, СУ „Панайот Волов“
Айдън Реджебов, 11а клас, СУ „Панайот Волов“
Самуил Тасев, 11а клас, СУ „Панайот Волов“
Второ място:
Кирил Мирев, 3КИТ, ФМИ, ШУ
Георги Вълчев, 3КИТ, ФМИ, ШУ
Радостин Рафаилов, 3КИТ, ФМИ, ШУ
Трето място:
Александър Огнянов, 8е клас, ПГПЧЕ „Н.Й.Вапцаров“
Александра Тодорова, 8е клас, ПГПЧЕ „Н.Й.Вапцаров“
Ивайла Петрова, 8е клас, ПГПЧЕ „Н.Й.Вапцаров“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНоминираха кандидатите за титлата „Почетен гражданин на Шумен“
Следваща статияЧестваме 109 години от  Независимостта на България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here