дом Спорт Участниците от Стара Загора с най-много медали от състезанието „Шуменско плато –...

Участниците от Стара Загора с най-много медали от състезанието „Шуменско плато – 2019“

0
ДЯЛ

Участниците от Стара Загоро извоюваха най-много медали в състезанието по бягане, колоездене и дуатлон „Шуменско плато – 2019“.
В надпреварата стартираха 180 атлети от цялата страна.
Росен Тодоров от Разград спечели златото при мъжете в дисциплината трейл бягане 20 километра. При жените в същата дистанция първа е е Катя Дженкова от Варна.

По 40-километровото трасе при бегачите първи е Милен Тончев при мъжете, а при жените най-бърза бе Гергана Малчева.
16-годишният Кристиян Балкански от Варна бе първи сред колоездачите в изпитанието 20 километра с велосипед. Юношата премина по трасето за малко повече от час.
Цоньо Пенев от Варна се окичи със златото в дисцилината дуатлон.
За първи път тази година състезателните трасета бяха по южните склонове на Шуменското плато.
Турнирът бе организиран от велоклуб „Илчов баир“, природен парк „Шуменско плато“, Община Шумен, Община Велики Преслав и Североизточното държавно предприятие.
Призьорите получиха медали и предметни награди.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОферта: Николай Гундеров ще подготви текст за нов спектакъл на режисьора Теди Москов
Следваща статияИдeи зa oптимaлнo пoдрeждaнe нa мeбeлитe в мaлки прoстрaнствa

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here