дом Общество Условна присъда за фалшив сигнал до 112: Трима роми откраднаха колата ми

Условна присъда за фалшив сигнал до 112: Трима роми откраднаха колата ми

0
ДЯЛ

Шуменският районен съд наложи 3 месеца затвор и отложи изпълнението на присъдата за срок от 3 години на мъж от село Мараш.
На 7 април т.г. И.К.А. се обадил от мобилния си телефон на Спешен номер 112 и съобщил, че в близост до Руски паметник трима мъже от ромски произход му откраднали колата. Повикването било невярно, което е престъпление по 326, ал. 1 от НК и е извършено умишлено, под пряк умисъл.
Районните магистрати са одобрили споразумението между обвиняемия и Дирекция „Национална система 112 – МВР“ Районен център 112 град Варна и затова той се е разминал с условна присъда.
По делото не са направени разноски.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМалко, но от сърце: 3% повече бебета са родени през 2018-та в Шуменско
Следваща статияСпукана гума предизвика катастрофа по пътя за Пети километър

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here