дом Общество Управителят на Телевизия „Шумен” е подал оставка

Управителят на Телевизия „Шумен” е подал оставка

0
ДЯЛ

Управителят на Телевизия „Шумен” Георги Софронов е подал оставката си. Това става ясно от отговора на писмено питане на Даниела Русева относно изплатени суми по рекламни договори за „Общински медиен център”. Съветничката заяви, че сестрата на управителя на Телевизията е взела неправомерно 1 600 лв. комисионна за реклама и е редно те да бъдат върнати.
След разговор оставката на управителя на Общинско предприятие „Общински медиен център” е приета, заяви кметът Любомир Христов в отговор на въпрос на съветника Венцислав Венков. Кметът допълни, че Постоянната комисия по култура трябва да разгледа вътрешните правила за работа на Телевизия „Шумен”, приети преди много години. Предстои да се подготвят условията и в най-кратък срок да бъде обявен конкурс за управител. Докато това стане, Телевизията ще се ръководи от отдел „Култура”, допълни Любомир Христов.
Обсъдена беше и подадената от местния омбудсман Иван Капралов оставка. Договорът с обществения посредник е прекратен от кмета на общината преди 10 дни, съобщи Даниела Русева и допълни, че при това положение няма какво да се гласува. Кметът Любомир Христов заяви, че пред него е подадена оставка и омбудсмана е освободен по Кодекса на труда. Общинският съвет гласува, макар и формално, подадената оставка, която вече е факт.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРасте заболяемостта, пада смъртността от COVID-19 у нас
Следваща статияОтложиха гледането на докладната за местен референдум в Мадара

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here