дом Общество Улици в Шумен и населени места без електрозахранване в сряда

Улици в Шумен и населени места без електрозахранване в сряда

0
ДЯЛ

Днес от 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването на следните шуменски улици: „Рила“, „Ропотамо“, „Чумерна“, части от „Кишинев“ и „Червена стена“.

От 08.00 ч. до 12.00 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, са възможни смущения на електрозахранването в района на град Нови пазар: северозападна и централна част на града.

От 08.30 ч. до 14.00 ч. ток няма да има в село Венец – абонати, захранени от трафопост „АПК“.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 10.00 ч. и от 13.00 ч. до 14.00 ч. в районите на Каолиново: кв. „Боймир“ и селата Тъкач, Изгрев и Венец.

От 09.00 ч. до 12.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Ясенково: ул. „19-ти май“, ул. „Плиска“, ул. „Изворна“, ул. „Охрид“ и ул. „Преслав“.

От 13.00 ч. до 17.00 ч. без ток остават улиците „Хан Крум“, „Тракия“ и „Кишинев“ в село Каравелово.

В същия часови пояс ще бъде прекъснато и електрозахранването в района на гр. Нови пазар: южна промишлена зона – абонати, захранени от трафопост „Маяк 2“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКауза: 11 общински съветници от Шумен ще подпомагат довършването на църквата във Вехтово
Следваща статияОблаци и дъжд на 10 април

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here