дом Култура Уебинар обучава младежи как да кандидатстват за финансиране на проекти

Уебинар обучава младежи как да кандидатстват за финансиране на проекти

0
ДЯЛ
Снимка: Община Шумен

На 7 април Община Шумен и Общинският младежки съвет организират информационен уебинар относно конкурса за финансиране на проекти, насочени към младите хора на Шумен. Срещата ще се състои виртуално чрез платформата Google Meet, от 16.00 часа. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.
По време на събитието ще се включат Лили Петрова (председател на експертния съвет по Младежки дейности и спорт) и Елена Димчева (младши експерт проекти, програми и интеграционни политики). Те ще отговорят на най-често задаваните въпроси, като ще дадат и допълнителни разяснения за процеса на кандидатстване.
Напомняме, че Община Шумен обяви конкурс за проектни предложения на младежки организации, инициативни групи, творчески формации, които осъществят младежки дейности на територията на Община Шумен. Няма ограничения в избора на теми, по които може да се работи. Те могат да бъдат свързани с организиране на свободното време на младите хора – природа, спорт, бизнес, култура, история, насърчаване на неформалното обучение и участие в различни граждански инициативи.
Проектите се подават на гише №3 в Центъра за информация и услуги в общинската администрация или в електронен вариант на e-mail: e.dimcheva@shumen.bg до 16.00 часа на 16 април 2021 г.
Уебинарът ще използва платформата Google Meet и е с предварителна регистрация: https://forms.gle/TvmexSaSBmk94a4M9
Линк към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/483838999652495.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗасилени проверки по магазините за празниците
Следваща статияПочина журналистът Георги Коритаров

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here