дом Общество Уебинар на тема „Фалшиви новини и медийна култура“ организира ОМС

Уебинар на тема „Фалшиви новини и медийна култура“ организира ОМС

0
ДЯЛ

Общинският младежки съвет (ОМС) в Шумен организира трето уеб събитие от серията „Умения на 21-ви век“ на тема „Фалшиви новини и медийна култура“.
Уебинарът ще се проведе на 25.04(събота) с гост-лектор Венко Добрев.
Венелин Добрев активно участва в различни каузи и граждански инициативи. Съосновател на uspelite.bg – най-голямата медия за добри новини в България с над 120 000 читателя месечно. Вече над седем години екипът работи за утвърждаване на конструктивната журналистика в България чрез отразяването на добри примери и повишаване на медийната култура на обществото.
По време на уебинара главен акцент ще бъде поставен на следните теми:
Какво представляват фалшивите новини?
От къде и как да се информираме най-добре?
Какво можем да направим, за да се борим с фалшивите новини в нашето ежедневие.
Чрез своите онлайн събития, съветът цели да предостави възможност на младежите в града да оползотворят пълноценно свободното си време. Да насочат енергията си към придобиването на нови и полезни знания. Участниците в събитието ще научат още как да поддържат висока медийна култура за самите себе си – как да различават една фалшива новина, от къде да се информират и как да се справят с фалшивите новини.
Уебинарът ще използва платформата Zoom и е с предварителна регистрация: https://forms.gle/TFqFS4w1AvGfhb788
Линк към събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/233207897924471/.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДКЦ1 в Шумен работи при спазване на ограничителните мерки
Следваща статияПиян шофьор въртя волана по улиците на Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here