дом Общество Удължават срока за пререгистрация на коли с допълнително монтирани газови уредби

Удължават срока за пререгистрация на коли с допълнително монтирани газови уредби

0
ДЯЛ

До края на май се удължава срокът за пререгистрация на на автомобилите с допълнително монтирани газови уредби. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Мярката се налага поради необходимостта от избягване на голямо струпване на хора на гишетата.
От сектор „Пътна полиция“ поясняват, че собствениците на автомобили, които са ги преоборудвали с газови уредби, но не са отразили това обстоятелство в талоните, ще могат да го направят безпроблемно до края на май. При установяване на пропуск на това обстоятелство на пътя, водачите ще бъдат съветвани да го извършат при първа възможност след отпадане на ограничителните мерки, наложени във връзка с опасността от коронавируса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа дистанционно обучение преминава СУ „Йоан Екзарх Български“ в Шумен
Следваща статияОтлагат пролетното преброяване на дивеча до второ нареждане

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here