дом Други Търсят се 17 учители в Шуменско

Търсят се 17 учители в Шуменско

0
ДЯЛ

17 учители се търсят към момента в Шуменско, става ясно от справка на сайта на Регионалното управление на образованието в Шумен.
Девет от свободните места са в областния град.
В училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Царев брод са обявени места за учител в група за целодневна организация II-III клас и учител в група за целодневна организация V-VI клас.
Двама учители търси и Природоматематическа гимназия „Нанчо Попович“ – учител по история и цивилизации/български език и литература и учител по немски език.
По едно вакантно място за учител са обявили Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия – учител по теория в направление Геодезия; Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии „Проф. д-р Асен Златаров“ –ресурсен учител; Средно училище “ Панайот Волов“ – учител по английски език; Профилирана езикова гимназия „Никола Йонков Вапцаров“- учител по философия; Средно училище „Сава Доброплодни“ – учител по информатика и информационни технологии в гимназиален етап.
Училището във Върбица – „Св. Паисий Хилендарски“ търси двама учители – по английски език в прогимназиален етап и учител по математика в прогимназиален етап.
Средно училище „Васил Левски“ град Нови пазар е обявило свободно място за учител в група за целодневна организация на учебния ден I-IV клас. Обединено училище „Йордан Йовков“ село Браничево, Община Каолиново търси учител Философия VIII – IX клас.
Трима учители търси училището в село Драгоево, община Велики Преслав – „Св. св. Кирил и Методий“ – начален учител, прогимназиален учител и лектор по история и цивилизации.
Детска градина „Маргаритка“ в град Смядово също е обявила едно вакантно място за учител.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: 11 акта и 14 предупредителни протокола за шумна музика
Следваща статияШуменски студенти се завърнаха с престижни отличия